"DRVEĆE KOJE JE MOJ BABO POSADIO...": Potresna PORUKA Novopazarca čiji je OTAC dobio MOŽDANI UDAR zbog SEČE DRVEĆA!
Foto: RINA

NAJTRAGIČNIJA PRIČA

"DRVEĆE KOJE JE MOJ BABO POSADIO...": Potresna PORUKA Novopazarca čiji je OTAC dobio MOŽDANI UDAR zbog SEČE DRVEĆA!

Na njegovu reakciju nisu ostali nemi ni brojni drugi građani, koji su dodali da je ovaj kej u Novom Pazaru jedan od najlepših i najomiljenijih delova grada

Objavljeno:

Seča dveća na keju reke Raške u Novom Pazaru izazvalo je ogromno nezadovoljstvo i negodovanje građana, koji su uživali u šetnjama u ovom lepom delu grada. Tokom poslednjih dana psoečeno je oko 30 zdravih stabala, a gađanin Redžep M. se povodom ovog slučaja oglasio na društvenj mreži facebook potresnom porukom.

- Drveće koje je moj babo posadio pre više od 20 godina i koje je krasilo naš kej ste posekli dok je on gledao i time izazvali da čovek dobije moždani udar. Sram da vas bude sve koji ste ovo dozvolili, napisao je on i na svom nalogu postavo fotogafije posečenog drveća, ali i oca koji leži u bolnici.

Drvo
foto: RINA

Na njegovu reakciju nisu ostali nemi ni brojni drugi građani, koji su dodali da je ovaj kej u Novom Pazaru jedan od najlepših i najomiljenijih delova grada.

- Bilo je predivno sedeti u hladu tog drveća, u hladovini i uz rek. Sve pretvoriše u beton, ne znam da li je moguće da toliko nemaju osećaja, dodao je drugi revoltirani Novopazarac.

Bonus video:

02:37

UKOLIKO IH POVREDI DRVEĆE GRAĐANI IMAJU PRAVO NA ODŠTETU?! Advokat Simić savetuje: Budite uzdržani, ne zalećite se sa tužbama!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.