SVETSKI MEDIJI ODLEPILI: Proročica sa Balkana Baba Vanga PREDVIDELA 3. SVETSKI RAT!
Foto: Espreso

ima li razloga za strah

SVETSKI MEDIJI ODLEPILI: Proročica sa Balkana Baba Vanga PREDVIDELA 3. SVETSKI RAT!

Da li je legendarna slepa bugarska proročica predvidela sukob u Siriji i Treći svetski rat, promašivši samo za jednu godinu?
Objavljeno: 11:41h

Da li je legendarna slepa bugarska proročica, Baba Vanga stvarno predvidela sukob u Siriji i Treći svetski rat, promašivši samo za jednu godinu?

Baba Vanga je preminula 1996. u 86. godini, pre smrti predvidela je Bregzit i jačanje Islamske države, a takođe je upozorila na sukob u Siriji, nuklearni rat i pad američkog predsednika, piše Daily Mirror, a prenosi Večernji list.

Predvidela je da će muslimanski ekstremisti napasti Evropu 2016. godine, i da će taj sukob početi s Arapskim prolećem 2010. Takođe je rekla da će u Siriji muslimani upotrebiti hemijsko oružje protiv Evropljana, što se upoređuje sa nedavnim napadom za koji Zapad optužuje sirijskog predsednika Bašara al-Assada, iako u tom napadu nisu stradali "Evropljani".

Dok jačaju tenzije na liniji SAD - Severna Koreja, teoretičari zavere veruju da je možda predvidela i katastrofalan globalni rat.

Baba Vanga je takođe rekla da će 45. predsednik SAD, za kojeg danas znamo da je Donald Tramp, biti suočen s krizom koja će dovesti zemlju na kolena. Rekla je da će svi položiti svoje nade u njega da završi krizu, ali da će se dogoditi suprotno - zemlja će propasti, a sukobi između severnih i južnih zemalja će eskalirati. Neki teoretičari spekulišu da je mislila na Severnu i Južnu Koreju, iako se čini da je verovatnije mislila na savezne države SAD.

Baba Vanga je takođe rekla i da će Evropa postati islamski kalifat do 2043, da će se komunizam vratiti do 2076, ali i da će 3005. biti rat na Marsu.

Međutim, s obzirom da su ova predviđanja dosta uopštena te

se mogu primeniti na širok spektar događaja, postavlja se u pitanje koliko se mogu shvatiti ozbiljno.

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.