EVO ŠTA ĆE JEDNA GRUPA PENZIONERA DOBITI POTPUNO BESPLATNO: Proverite da li važi za VAS
Penzioneri, Foto: Beta/Dragan Gojić

PENZIONERI

EVO ŠTA ĆE JEDNA GRUPA PENZIONERA DOBITI POTPUNO BESPLATNO: Proverite da li važi za VAS

Udruženje je učestvovalo na Olimpijadi penzionera Rasinskog okruga

Objavljeno:

Udruženja penzionera opštine Aleksandrovac je jedna od najaktivnih organizacija seniora u Rasinskom okrugu jer svojim članovima pruža razne vrste pomoći i usluga. Najnovija akcija su besplatni specijalistički pregledi vida i sluha u saradnji sa jednom firmom iz Šapca.

– Akcija je naišla na izuzetan prijem među članovima. Za preglede se do sada prijavilo više od 300 penzionera, a oni će trajati sve dok ima interesenata, odnosno svako ko se prijavi biće pregledan. Besplatna provera vida i sluha sprovodi se u prostorijama organizacije u Aleksandrovcu ali i u selima. Do sada smo obišli Ploču, Rataje i Mitrovo Polje, a ići ćemo i u Stupanj, Garevinu i druga mesta. Obezbeđena je i nabavka pomagala na odloženo plaćanje, na 12 mesečnih rata, što je izuzetna povoljnost – kaže Gvozden Radovanović, predsednik Udruženja penzionera Aleksandrovca.

1 / 5 Foto: Beta Dragan Gojić

Udruženje je učestvovalo na Olimpijadi penzionera Rasinskog okruga, a u ovoj godini organizovane su ekskurzije za Vranje i Prohor Pčinjski, poseta Roštiljijadi u Leskovcu, obilazak Petrove crkve u Novom Pazaru i manastira Sopoćani i Studenica. Organizovano je druženje u dane Župske berbe a radi se, kažu, i na obezbeđenju ogreva, zimnice i drugih potrepština. – Planiramo putovanje na Ostrog i na more, zatim akciju podele socijalnih paketa. S obzirom da se sve više primenjuje elektronski način plaćanja, organizovaćemo uskoro i digitalno opismenjavanje penzionera – navodi Radovanović.

(Espreso/ Glas osiguranika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.