SRBIN JEDVA SPASAO ŽIVU GLAVU U IZRAELU: Beograđanin opisao UŽAS koji je doživeo, BEŽAO JE OD GELERA!
Foto: AP Photo Fatima Shbair

UŽAS

SRBIN JEDVA SPASAO ŽIVU GLAVU U IZRAELU: Beograđanin opisao UŽAS koji je doživeo, BEŽAO JE OD GELERA!

On je radio u kuglani i dečijoj igraonici, a kako kaže u gradu gde je boravio bilo je mirno

Objavljeno:

Ratno stanje u Izraelu zateklo je i Beograđanina D. M. koji za Kurir prenosi strahote koje su on i njegovi prijatelji doživeli pre svega u kobnu subotu kada su teroristi Hamasa izvršili neviđeno reketiranje i napali gradove u Izraelu!

- Jedan cimer iz Srbije koji je ovde došao turistički bio je i u Tel Avivu, rekao je da je geler prsnuo i izleteo nekih tri-četiri kilometara od njega.. Rekao je da je bežao i trčao i jedva spasao živu glavu - prenosi za Kurir D. M. koji već deset meseci radi u Izraelskom gradu Netanja.

Dok je razgovarao sa nama čekao je u redu za preuzimanje svoje plate, nakon čega planira da se uputi ka aerodromu kako bi se vratio u Srbiju.

- Sa mnom je još sedmoro Srba, svi čekamo u redu za platu i idemo zajedno na aerodrom. Međutim, pojavila se neka vest da je gađan aerodrom, tako da uopšte ne znamo da li ćemo uspeti da se vratimo. Kažu i da su svi letovi popunjeni... - priča naš sagovornik.

On je radio u kuglani i dečijoj igraonici, a kako kaže u gradu gde je boravio bilo je mirno.

- Gađali su neke gradiće koji su na 17 kilometara od nas. Ovde za sada ljudi normalno funkcionišu. Kada se sve to desilo u subotu ja nisam osetio strah, jer smo mi dosta udaljeni, ali ono što smo videli u vestima bilo je strašno! - navodi D. M.

Kaže da je poslao i dva mejla ambasadi.

- Skeptičan sam šta će biti, raširila se priča da su svi letovi popunjeni - zaključuje on.

Bonus video: NACIJA U ŠOKU: POLA MILIONA IZRAELACA U SLUŽBI ODBRANE! Uživo iz Tel Aviva, Izrael Dojč: Jasno je da su se mesecima PRIPREMALI

09:34

NACIJA U ŠOKU: POLA MILIONA IZRAELACA U SLUŽBI ODBRANE! Uživo iz Tel Aviva, Izrael Dojč: Jasno je da su se mesecima PRIPREMALI

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.