SVI ME GLEDAJU KAO PARČE MESA, A NI NE ZNAJU KOLIKO MI SE GADE! Ispovest seksi srpske promoterke! (GIF)
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Reuters

RUDARSKI POSAO

SVI ME GLEDAJU KAO PARČE MESA, A NI NE ZNAJU KOLIKO MI SE GADE! Ispovest seksi srpske promoterke! (GIF)

Posle čitanja ovog teksta verovatno ćete drugačije gledati na ove naporne devojke. Jer, verujte mi na reč, ni njima nije lako
Objavljeno: 22:56h

Pošto sam radila kao promoterka punih šest godina, imam puno pravo da mogu da govorim u ime svih onih koje rade taj posao. Nama smaračicama motiv je samo jedan - novac. Većini devojaka sa kojima sam radila u ovim teškim vremenima motiv je bio da ne troše teško zarađen roditeljski novac već da ga zarade - same.

foto: Giphy

Tokom studija, a i pre njih, radila sam promocije i često sam zarađivala duplo više od majke. Ali da bi se došlo do toga počinje se od najgorih tezgi. Neću zaboraviti svoje prve dane u ovom poslu. Kretenski žuti mantil u kojem sam izgledala kao tetkica. Samo mi je metla falila pa da odletim daleko, daleko ka Suncu. Dnevnica 1.200 dinara. Dobro, nije loše za šest sati rada. Ali, to nije samo šest sati rada. Kada izuzmem mantil u kom sam izgledala kao kreten, vrhunac su bile samo - baletanke. Takođe žute, plus što su smrdljive.

foto: Giphy

Nosilo ih je barem 10 devojaka pre mene. Broj 38, a ja nosim 35.

- Gurni malo vate, kaže mi pametnjaković koji nas je, kao, organizovao. Mislim se "Brale, da sam gurnula i celo pakovanje unutra, opet mi ne bi bile taman". Posle tih šest sati u supermarketu osećala sam se kao - isceđena krpa. Usta nisam zatvorila ceo dan. Nit' jela, nit' pila. Jer pauza je 10 minuta, a za to vreme sam imala vremena samo da odem u WC.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.