USKORO KREĆU PADAVINE U SRBIJI: Evo gde se prvo očekuju
Foto: Kurir

javljeno je

USKORO KREĆU PADAVINE U SRBIJI: Evo gde se prvo očekuju

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuju hladna jutra

Objavljeno:

U toku večeri i noći očekuje se prolazno naoblačenje sa severa ponegde će usloviti slabu kišu uz skretanje vetra na zapadni i severozapadni smer, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije u meteorološkoj najava oko 17 časova.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuju hladna jutra, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije i kratkotrajna magla.

Tokom dana se očekuje pretežno sunčano vreme, uz malu do umerenu oblačnost i sa dnevnom temperaturom u većini mesta od 23 do 28 stepeni, osim u ponedeljak kada će biti osetno hladnije.

Prolazno naoblačenje, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima, očekuje se u ponedeljak uveče na zapadu i jugozapadu, u utorak i u ostalim krajevima, a u sredu u prvom delu dana u južnim predelima.

Bonus video: RAVNOGORCI SPASAVALI ANGLO -AMERIČKE PILOTE, A ZAPADNI SAVEZNICI IH NAPUSTILI! Istoričar: Baš tada govore o četničkim banditima

04:35

RAVNOGORCI SPASAVALI ANGLO -AMERIČKE PILOTE, A ZAPADNI SAVEZNICI IH NAPUSTILI! Istoričar: Baš tada govore o četničkim banditima

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.