AVION "ER SRBIJE" SLETEO SA JEDNOM TUROM PUTNIKA IZ TEL AVIVA: Evakuacija srpskih državljana u toku
Er Srbija, Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

evakuacija

AVION "ER SRBIJE" SLETEO SA JEDNOM TUROM PUTNIKA IZ TEL AVIVA: Evakuacija srpskih državljana u toku

Avion koji će danas sleteti u Beograd je redovan let i on je otišao po putnike koji su već imali unapred kupljene avionske karte

Objavljeno: 10:25h

Jedan avion "Er Srbije" poleteo je za Tel Aviv sinoć i njegov dolazak na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" je uspešan. Kako "Blic" saznaje, čekaju se bezbednosne ocene za još dva aviona koliko je neophodno da bi se evakuisali svi državljani Srbije koji se trenutno nalaze u Izraelu.

Avion koji je sleteoi u Beograd je redovan let i on je otišao po putnike koji su već imali unapred kupljene avionske karte. Za ostale putnike koji se i dalje nalaze na aerodromu "Ben Gurion" u Tel Avivu u planu su dodatna dva aviona, ali se za njih čekaju bezbednosne procene.

Podsetimo, grupa od oko 200 Srba od sinoć se nalazi zarobljena na aerodromu, a deo tih putnika nalazi se u avionu koji će danas sleteti na aerodrom "Nikola Tesla".

- Na svu sreću, na aerodromu u Tel Avivu je trenutno mirno, ali su polegali svi na bankine i pod kad je pucalo sa svih strana. Moja majka je na glavnom terminalu u bunkeru sa jednom grupom naših državljana i imaju vode i sve što im treba, ali avioni još ne dolaze - rekao je sinoć Milan Stojanović za Blic.

Bonus video:

02:49

POZNATO KAD SE SRPSKA DECA VRAĆAJU IZ TAJFUNOM POGOĐENE KOREJE! Petrović: Evakuacija trajala čitav dan, svi smo opet zajedno

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.