OTAC AMERIKANCA DOŠAO U SRBIJU, SEO U JUGA I ZGRABIO ĆEVAPE: Kada je čuo SINANA, potpuno "ODLEPIO"! (VIDEO)
Džastus Rajd, Foto: TIKTOK/JUSTUS_REID/SCREENSHOT

hit

OTAC AMERIKANCA DOŠAO U SRBIJU, SEO U JUGA I ZGRABIO ĆEVAPE: Kada je čuo SINANA, potpuno "ODLEPIO"! (VIDEO)

Američki muzičar i komičar Džastus Rajd, doveo je svog oca u Beograd, a snimak objavljen na Tiktoku skupio je milionske preglede

Objavljeno:

Džastus Rajd, američki muzičar i komičar na TikToku ima preko 600.000 pratilaca i milionske preglede na svojim video zapisima, onaj koji mu je doneo najveću prepoznatljivost, što na pomenutoj društvenoj mreži, tako i u Srbiji jeste onaj posvećen Novaku Đokoviću tokom takmičenja na US Openu. Džastus je u Beograd doveo i tatu i sve snimio.

"Tata je došao iz Amerike da me vidi, a sada ću ga naučiti da bude Balkanac", rekao je Džastus na početku snimka i prvo što je uradio - odveo je tatu na ćevape. Iako bi svi očekivali oduševljenje jer - ćevapi su ćevapi, još u somunu sa lukom i kajmakom, tata je imao onaj izraz lica male dece koja znaju da će moraju da jedu hranu koja im se gadi.

"Možemo li da odemo u Mekdonalds", upitao je nezadovoljni otac tugaljivim glasom.

"Tvoj brat vozi Mercedes"

Kada je Džastus odlučio da tatu provoza 'svojim novim kolima', ispostavilo se da je u pitanju čuveni Jugo, na šta je za sina samo imao komentar: "Tvoj brat vozi Mercedes".

Ipak, ono što se tati Amerikancu izuzetno svidelo jeste naša muzika, pa je čak pokušao i da zapeva, a pesma koja ga je 'udarila u dušu' jeste hit Sinana Sakića "Trezan". Naziv pesme je i jedina reč koju je naučio da izgovara.

Video je sakupio čak dva miliona pregleda, ima skoro 1.800 komentara, što ga čini najgledanijim i najpopularnijim videom na njegovom profilu na TikToku.

Snimak je završen opisom 'Balkan pobeđuje', a nesumnjivo je da se Džastusov tata vratio kući pun utisaka iz naše prestonice, a sudeći po komentarima ispod objave - srpski TikTok ga je jednako zavloleo, isto kao i njegovog sina.

Bonus video:

04:05

AMERIKANAC KAO PRAVI SRBIN! Usred pandemije preselio se kod nas! Sluša Cecu, a kafu i Srpkinje OBOŽAVA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.