SEKSI HIRURG ZA KOJIM LUDE ŽENE U SRBIJI: Ovako se "bori" sa udvaračama, a tek šta svaki dan gleda na ŽENSKOM TELU
Hirurg Vasilije Vujović, Foto: Printscreen/Instagram/dr.vujovic

DOBARA MACAN?

SEKSI HIRURG ZA KOJIM LUDE ŽENE U SRBIJI: Ovako se "bori" sa udvaračama, a tek šta svaki dan gleda na ŽENSKOM TELU

Vasilije Vujović je Srbin koji je dobio titulu "najzgodnijeg hirurga"

Objavljeno:

Da li ste čuli za Vasilija Vujovića? Još ne tako davne 2017. godine britanski "Daily Mail" ga je proglasio za najprivlačnijeg doktora na svetu i nije nimalo pogrešio. Za Vasilija se žene jednostavno "lepe", ne samo sa naših prostora već i preko.

Dr Vasilije Vujović je specijalista estetske, rekonstruktivne i plastične hirurgije. Rođen je 1988. godine u Beogradu i ima svoju ordinaciju u prestonici Srbije.

Na oštre crte lice, široki osmeh i izvajano telo , pripadnice lepšeg pola ne mogu da odole. Međutim, na njihovu veliku žalost, Vasilije je oženjen i ima sina. Za njegovu atletsku građu zaslužan je sport. Ranije je, kada je bio mlađi, trenirao upravo atletiku, ali i kikboks, a može da se pohvali i crnim pojasom u aikidu.

U jednom intervjuu je rekao kako je oduvek želeo da postane doktor i kako je on prvi u svojoj porodici koji to i jeste.

"Iako zvuči kao kliše, imao sam viziju da želim da budem hirurg", govorio je tada.

Estetske procedure koji ovaj mladi doktor radi su različite, a kako ističe, glavna karakteristika je da ljudi koji se odluče na neke od zahveta budu zdravi. Prema njegovom iskustvu, za estetsku hirurgiju se više odlučuju žene i uglavnom rade grudi, usne i zadnjicu. Kaže da i muškarci u Srbiji dolaze na kliniku za uvećanje i korekcije usana - ali im je glavni zahtev, manji nos.

Neke od estetkih procedura koje dr Vujović radi su:

zatezanje stomaka (abdominoplastika)

povećanje grudi

smanjenje grudi

operaciju očnih kapaka

preoblikovanje nosa (rinoplastika)

podizanje lica (facelift)

uklanjanje masti (liposukcija)

Kada je reč o tome kako se izborio sa ponudama koje su mu kroz karijeru dolazile od starne žena, on je dao jednostavan odgovor:

"Čovek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima. Moraš da odolevaš raznim iskušenjima, od tebe se očekuje mnogo u svakom trenutku, u svakoj sferi života. Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim. Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš, i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim ", rekao je mladi doktor pre nekoliko godina.

Bonus video:

01:06

SVI CECINI MUŠKARCI POSLE ARKANA: Evo koga je sve ljubila „Srpska majka“ pre Bogdana (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.