PORODICA IZ BANJALUKE TRAŽI POVOLJAN STAN BLIZU TIRŠOVE: Njihovo dete od 4 godine mora da prima hemoterapiju
Foto: Zorana Jevtić

APEL!

PORODICA IZ BANJALUKE TRAŽI POVOLJAN STAN BLIZU TIRŠOVE: Njihovo dete od 4 godine mora da prima hemoterapiju

Mnogi korisnici javili su se u komentarima, ali nažalost niko nije ponudio stan

Objavljeno:

Na društvenim mrežama širi se apel za pomoć tročlanoj porodici iz Banjaluke kojima je potreban povoljan stan za izdavanje u Beogradu na dva meseca, zbog lečenja njihovog četvorogodišnjeg deteta!

- Draga grupo, hitno nam je potrebna pomoć. Tročlana porodica iz Banja Luke traži namešten stan na jedan do dva meseca u Beogradu. Njihov dečak od 4 godine mora da prima hemoterapiju zbog karcinoma preko dnevne bolnice u Tiršovoj i zbog toga im je neophodan smeštaj. Molim Vas da nam predložite stanove za porodicu sa prihvatljivom cenom. Preko mene možete dobiti njihov broj telefona. Stvar je hitna. Sutra ih otpuštaju iz bolnice - navodi se u objavi u grupi "Budi human - Humanitarne licitacije".

Apel
foto: Printscreen/facebook

Mnogi korisnici javili su se u komentarima, ali nažalost niko nije ponudio stan.

Apel je objavljen i u grupi "Izdavanje stanova Beograd.

- Da li imamo nekog ko može izaći u susret porodici iz Banja Luke? Bar sa nižom minimalnom cenom kirije za ta dva meseca. Poželjno da stan bude bliže bolnici. Javite se ili ženi sa objave u grupi ili meni - navodi se u objavi.

Neki su savetovali i da oni pronađu stan, a da korisnici skupe novac i plate kiriju.

Devojka koja je podelila objavu napisala je da porodici hitno treba smeštaj, kao i da su kontaktirane i roditeljske kuće i Nurdor, kao i da čekaju odgovor.

Jedan gospodin ponudio je svoj stan u Kaluđerici i to besplatno, međutim niko mu nije odgovorio, ali pretpostavljamo da im ta lokacija ne bi odgovarala.

Bonus video: OVOLIKO ĆE POSKUPETI GREJANJE ZA STAN OD 60 KVADRATA! Čučković: Elektrane su tražile skosk od 6 odsto, davaćemo BESPLATNE KILOVATE

05:18

OVOLIKO ĆE POSKUPETI GREJANJE ZA STAN OD 60 KVADRATA! Čučković: Elektrane su tražile skosk od 6 odsto, davaćemo BESPLATNE KILOVATE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.