TAMARA IZ BEOGRADA SA DVOJE MALE DECE OSTALA BEZ KUĆE U POŽARU: Najviše strahuje od ZIME, žive bukvalno na ULICI!
Foto: Novo Jutro/Youtube/Printscreen

STAŠNA SUDBINA

TAMARA IZ BEOGRADA SA DVOJE MALE DECE OSTALA BEZ KUĆE U POŽARU: Najviše strahuje od ZIME, žive bukvalno na ULICI!

Samohrana majka strahuje od zime koja dolazi, jer se nalaze na ulici

Objavljeno:

Tamara Miladinović, samohrana majka iz Beograda, ostala je bez krova nad glavom kada joj je u maju požar progutao kuću. Sada žive na ulici u katastrofalnim uslovima.

Tamara izdržava dvoje dece, ali i bolesnu majku, a kaže da je period od prethodnih 5 meseci bio užasan.

- Preživljavamo užasno. Do požara je došlo tako što je bandera koja je varničila zahvatila sve. Tri porodice ostale su bez krova nad glavom. Mi smo se obratili opštini i Centru za socijalni rad, od njih smo dobili 64.000 dinara - objašnjava Tamara u Jutarnjem programu TV Pink.

Ipak, šteta pričinjena u požaru ne može se pokriti sa ovim iznosom. Kuća je u potpunosti uništena, rupe su svuda po zidovima, a nekadašnji dom neuslovan je da bi u njemu boravilo dvoje male dece.

- Sin je bio i bolestan u tom periodu i to jer su tri porodice živele u jednoj kući. On je dobio ekcem zbog nehigijenskih uslova - navodi ona.

Tamara Miladinović
foto: Novo Jutro/Youtube/Printscreen

Tamara se bori i radi, ali to nije dovoljno da deci obezbedi novi dom. Pored svega toga, majka joj je teško bolesna, a kada je izbio požar morali su da je odvedu u Urgentni centar, jer joj je zbog šoka šećer skočio na 30.

- Od Opštine Palilula sam dobila odgovor da je trebalo da iskoristim tih 64.000 dinara da opremim kuću. Obećanje je bilo da ćemo dobiti pomoć od 200.000 dinara, ali sada to negiraju. Kažu mogu da obezbede materijal, ali ni to se nije desilo - navodi ona.

Samohrana majka strahuje od zime koja dolazi, jer se nalaze na ulici.

- Pogotovo jer mi je dete krenulo u prvi razred. Niko nas neće pustiti da celu zimu budemo u njihovoj kući - zaključuje ona.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.