EKSPERTI WMG NA WEEKEND MEDIA FESTIVALU! Bojana Zimonjić Jelisavac i Jelena Vuković učesnice dva panela u Rovinju
Foto: Kurir

bogato iskustvo

EKSPERTI WMG NA WEEKEND MEDIA FESTIVALU! Bojana Zimonjić Jelisavac i Jelena Vuković učesnice dva panela u Rovinju

Ove godine, za razliku od prethodnih, pripremljen je ceo jedan segment programa pod nazivom “HR Weekend”, a posvećen je HR profesionalcima, menadžerima ljudskih resursa, poslodavcima i predstavnicima kompanija

Objavljeno:

Danas je u Rovinju počeo tradicionalni Weekend Media Festival, na kome među 150 panelista i predavača iz 15 zemalja sveta, učestvuje i četvoro predstavnika naše kompanije WMG.

Promo
foto: Kurir

Ove godine, za razliku od prethodnih, pripremljen je ceo jedan segment programa pod nazivom “HR Weekend”, a posvećen je HR profesionalcima, menadžerima ljudskih resursa, poslodavcima i predstavnicima kompanija.

Promo
foto: Kurir

Prvog dana festivala, prezentaciju posvećenu temi HR i tehnologijama, pod nazivom “HR TECH FOR NON-TECH HR: Kako HR može olakšati sebi život i kako nam tehnologija pomaže u tome?“, održale su zajedničkim snagama direktorka ljudskih resursa i organizacionog razvoja u WMG kompaniji Jelena Vuković i Anja Godec, SAP Senior Solution Executive, Croatia&Slovenia.

Promo
foto: Kurir

Publici su predstavile na koji način procesi u kompanijama koji se tiču upravljanjem ljudskih resursa mogu da se unaprede, i kako mogu na najbolji način da se vode. Istakle su da kompanije čak i kada su u procesu transformacije, uspešno mogu da započnu proces primene tehnologije u HR sektoru, i pralaleno da transformišu i ljudske resurse, upravo zahvaljujući SAP rešenjima koja pored tehnologije, nude i procese.

Promo
foto: Kurir

Upotreba HR digitalnih rešenja u svakodnevnom radu podiže nivo kvaliteta sveukupnih HR procesa. Takođe, omogućava da se HR profesionalci bave aktivnostima koje pružaju dodatnu vrednost kompaniji poput razvoja pojedinaca i timova, podizanja nivoa posvećenosti zaposlenih, i izgradnje kulture koja privlači kandidate i zadržava zaposlene. Iz navedenog proizilazi zaključak – HR je istinski partner biznisu i doprinosi ostvarenju strateških ciljeva - rekla je Jelena Vuković, direktorka ljudskih resursa i organizacionog razvoja u WMG.

Promo
foto: Kurir

Bojana Zimonjić Jelisavac, pablišerka Mondo+ porfolija u kompaniji WMG; učestvovala je u panelu pod nazivom "Kako vratiti interes za news" u kome se razgovaralo o novim generacijama kao i predviđanjima na šta će mediji morati da se fokusiraju u budućnosti.

Promo
foto: Kurir

Tom prilikom Zimonjić Jelisavac istakla je da je poverenje ključ budućnosti medija. Prema istraživanjima, sve više ljudi gubi interes za vesti. Međutim, postavlja se pitanje da li je to tako u celom regionu?

Promo
foto: Kurir

- Kratkoročno, sigurno će praćenje razvoja novih tehnologija doprineti razvoju medija i vraćanju interesa publike. Međutim, dugoročno ključ opstanka i daljeg razvoja medija će biti u poverenju. Poverenje je nešto što će doprineti da se mediji dalje razvijaju i konzumiraju - zaključila je Bojana Zimonjić Jelisavac.

Promo
foto: Kurir

Poseban pečat Weekend Media Festivalu ove godine daje Method agencija, koja posluje u okviru naše kompanije WMG. Method je full service agencija koja se bavi kreativom, content produkcijom i performance marketingom. Sa svojim interdiscipliranim timom, Method stvara priče i ostvaruje rezultate koji obezbeđuju digitalnu budućnost brendova.

Ovaj tim iskusnih profesionalaca stiže na festival da pruži podršku u stvaranju nezaboravnih video sadržaja. Njihova misija je da uhvate duh festivala, zabeleže izjave učesnika i posetilaca, i prenesu ključne zaključke sa panela kako biste mogli uživati u festivalu, gde god da se nalazite. Sa timom Method agencije, atmosfera inspirativnih predavanja, jedinstvenog networkinga i nezaboravne zabave zaživeće na ekranu i društvenim mrežama!

Promo
foto: Promo

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.