DEČAK JAKOV POKAZAO DA IMA OGROMNO SRCE: Majicu koju mu je potpisao Avramović DAO na LICITACIJU ZA VOJKU! (FOTO)
Aleksa u društvu dečaka iz Čačka, Foto: RINA, Privatna arhiva

BRAVO!

DEČAK JAKOV POKAZAO DA IMA OGROMNO SRCE: Majicu koju mu je potpisao Avramović DAO na LICITACIJU ZA VOJKU! (FOTO)

Rečeno - učinjeno. Majica je postavljena na humanitarnu licitaciju i trudili su se da dobiju što višu cenu, kako bi što više pomogli hrabroj Čačanki

Objavljeno:

Iako je još uvek samo dečak, dvanaestogodišnji Jakov Dabović iz Čačka uz podršku svoje majke Manuele, pokazao je da ima veliko srce. Ona je pre nekoliko dana, kad je čitav grad na Moravi dočekao svoje košarkaške šampione na trgu, ponela dve majice kako bi ih potpisao Aleksa Avramović, što je on i učinio.

- Potpisao je obe majice sa košarkaškog kampa "Malina" na kom je moj sin učestvovao. Kad sam majice donela kući, bez obzira koliko su Jakovu značile ta majica i potpis, jer on i sam trenira košarku u Borcu, složili smo da je damo na humanitarnu licitaciju, tako prodamo i dobijeni novac uplatimo za Vojku iz Čačka, koja se lavovski bori sa opakom bolešću, rekla je za RINU Manuela.

Jakov Dabović
foto: RINA, Privatna arhiva

Rečeno - učinjeno. Majica je postavljena na humanitarnu licitaciju i trudili su se da dobiju što višu cenu, kako bi što više pomogli hrabroj Čačanki.

1 / 4 Foto: RINA, Privatna arhiva

- Na kraju je majica prodata za 150 evra ženi iz inostranstva. Mnogo smo srećni, jer znamo da svaki skupljen novac pomaže Vojkinu borbu. Upoznati smo i sa brojnim humanitarnim akcijama koje se organizuju za nju i drago nam je što smo i mi dali svoj mali doprinos, rekla je Manuela.

Bonus video:

00:35

Aleksa izazvao delirijum na Gradskom trgu u Čačku

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.