SRPSKA SVADBA SE PRETVORILA U HAOS: Mladoženja pitao kuma "Hoćeš li ti da ženiš ili ja?", a odgovor je PONIZIO MLADU!
Foto: Profimedia

horor na kub!

SRPSKA SVADBA SE PRETVORILA U HAOS: Mladoženja pitao kuma "Hoćeš li ti da ženiš ili ja?", a odgovor je PONIZIO MLADU!

Kada je matičar pitao uzima li je za ženu, on je ćutao. Nastao je tajac jer nikome nije bilo jasno šta se dešava i zašto ne odgovara. A onda se okrenuo svom kumu i postavio mu pitanje koje im je izmenilo živote zauvek
Objavljeno: 14:08h

Postoji latinska poslovica koja kaže gde je ljubav, tu je laž, a tu je i prevara. U današnje vreme neverstvo nije tema oko koje se ljudi zgražavaju, sve dok se ne dogodi njima samima. Onda nestaju svi oni pameti saveti o tome kako prevazići situaciju, da li oprostiti ili ostaviti i šta dalje učiniti. Tada je sve na emocijama: ljubav, bol, poniženje, pa kojoj dozvolite da prevlada.

Prevareni često znaju da kažu i da ih je više bolelo saznanje sa kim su ih varali, od samog čina neverstva, kao i da prijateljske izdaje više bole od ljubavnih. Jednom mladom čoveku iz unutrašnjosti, pre nekoliko godina, srce se u istom trenutku slomilo dva puta: slomili su ga njegova verenica i njegov najbolji drug iz detinjstva. Stavili su na kocku jednu pravu ljubav, zarad površnog odnosa.

Sve je počelo pre više od 4 godine kada je zamolio svog najboljeg druga, mladog preduzetnika da njegovoj devojci, studentkinji četvrte godine omogući da stručnu praksu završi kod njega u firmi. Plašio se da će ukoliko ode u veliki grad na praksu, tamo i ostati i da će to biti kraj njihovoj dvogodišnjoj vezi.

Znao je da će je njegov najbolji drug, brat, paziti i da će joj pomoći da završi što pre sve obaveze koje su joj ostale oko fakulteta, kako bi napokon mogli da planiraju zajednički život. Devojka je završila praksu, a ubrzo ju je najbolji drug njenog dečka i zaposlio. Navodno mu je trebao tehnolog, a ona je taman za tih mesec dana ušla u posao.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.