"NE IGRAJ SE, VIDEĆEŠ TI": Srbin PRETIO našoj turistkinji jer se POŽALILA na plažu, pomenuo i DECU (FOTO)
Plaža, ilustracija, Foto: PrintScreen/ Instagram/ podgoricki_vremeplov

srbi u grčkoj

"NE IGRAJ SE, VIDEĆEŠ TI": Srbin PRETIO našoj turistkinji jer se POŽALILA na plažu, pomenuo i DECU (FOTO)

Poruke iz grupe Grčka info prikazuju posve jezivo iskustvo naših sugrađanina

Objavljeno:

Na Fejsbuk stranici "Grčka info" može se pročitati da turisti iz srbije imaju problema sa jednim vlasnikom apartmana u Grčkoj. I to ne Grkom već našim čovekom.

U objavljenom postu se tvrdi da on preti i deci i da se poziva na veze sa kriminalcima.

- Osoba koja sudeći po svom ponašanju nije sva svoja, je jedan od vlasnika apartmana tj. posrednika u Grčkoj i ima FB grupu u kojoj objavljuje smeštaj. Putem te grupe već je prevarena jedna, a možda i više porodica. Ta osoba je sada malo počela da prelazi neke dozvoljene granice pristojnosti, kreće da preti meni, grupi, a sve to navodno "zapakovano" kao žalba što ne objavljujemo postove o smeštaju - navodi se u objavi uz priložene printskrinove:

poruka u grupi
poruka u grupifoto: PrintScreen/ Facebook/ Grčka info

- Pretnje su u mafija fazonu "Videćeš ti", "Ne igraj se", "Sve već znam o tebi"... U ovaj post sam dodala pretnje drugoj ženi koja se usudila da napiše da je u Polihronu plaža uska. Čovek joj je pretio svojim navodnim vezama sa kriminalcima, da će je iseliti iz Grčke, pretio deci i još mnogo gadosti koje uopšte nisu za zavitlavanje.

Poruka u grupi
Poruka u grupifoto: PrintScreen/ Facebook/ Grčka info

To je sada u tolikoj meri povećano, navodi se dalje, da sam počela da se pitam zašto toj osobi smetaju upozorenja na prevare koja objavljujemo u ovoj grupi.

U komentarima je potom dodato još pritnskrinova, poput onih u kojima se može pročitati da je taj mušakarac iznudio novac jednoj turistkinji.

- Žena je rekla da ne može da uplati depozit zbog zdravstvenog problema. Dakle nije ni rezervisala smeštaj, odustala je na vreme. Ali je iz straha morala ipak da mu uplati 75 evra samo da bi prestao da je maltretira.

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.