"STAVITE MU KONDOM NA BRISAČ DA SE NE...": Pančevac se URNEBESNO PARKIRAO, svi KOMENTARIŠU 1 DETALJ
Parking / ilustracija, Foto: Profimedia

kako ovako?

"STAVITE MU KONDOM NA BRISAČ DA SE NE...": Pančevac se URNEBESNO PARKIRAO, svi KOMENTARIŠU 1 DETALJ

Svi su bili zaprepašćeni onim što su videli na fotografiji jer je u pitanju kršenje svih važnih propisa

Objavljeno:

Parkiranje jednog vozača iz Pančeva podgrejalo je krv ljudi na društvenim mrežama. Umešnost u upravljanju vozilom u konkretnom slučaju nije problematično - to je sve 'pod konac'. Ono što je izrevortiralo svakog savesnog učesnika u saobraćaju jeste činjenica da je auto parkiran na pešačkom prelazu, a sporna fotografija, koja kruži društvenim mrežama, nastala je u pančevačkom tržnom centru.

Pančevci i Pančevke po nekim stereotipima važe za loše vozače, a u Beogradu vole da se našale (ili se ne šale) i kažu da se sklanjaju sa strane čim primete pančevačke tablice. Iako zasigurno ne postoje konkretni razlozi za ova utemeljena verovanja, stanovnici Pančeva u poslednje vreme kao da namerno žele da lošim primerima potkrepe sve što se o njima priča. U samo mesec dana videli smo ženu kako vozi saobraćjni znak za prvenstvo prolaza na haubi i nekog ko se parkirao na pešačkom prelazu u tržnom centru.

Parking / ilustracija
Parking / ilustracijafoto: JKP PARKING SERVIS

Svi su bili zaprepašćeni onim što su videli na fotografiji jer je u pitanju kršenje svih važnih propisa, a neki su pokušali da okrenu na šalu sve - jer šta drugo u ovoj situaciji mogu da urade?

"Kad pešaci neće da koriste, ima ko hoće", "Kondom na brisač da se ne razmnožava", "Eh, dođi kod mene na Zvezdaru, parkiraju se na pešačkom pored osnovne škole i klinci ne mogu da pređu ulicu, ali izgleda svima ok osim meni", "Pa kada su im parkinzi mali ,a pojedini parkiraju da zauzmu dva mesta", "A G klase što su parkirane na invalide konstantno, daleko im kafić ako parkiraju negde drugde", "Samo potvrđuju da su loši vozači", pisali su redom ispod objave koja je osvanula na Reditu.

Pišite nam svoje mišljenje u vezi sa ovim nemilim postupkom vozača u komentarima.

Bonus video:

00:08

Bahato parkiranje

(Espreso / Blic Žena, Viktor Veličković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.