CELO VRANJE PLAKALO ZA LEPOM BORKOM KOJA JE PRERANO PREMINULA: Ovo je bio najtužniji koncert u Srbiji
Borka Stefanović, Foto: Facebook/Borka Stefanović

POČIVAJ U MIRU

CELO VRANJE PLAKALO ZA LEPOM BORKOM KOJA JE PRERANO PREMINULA: Ovo je bio najtužniji koncert u Srbiji

U 38. godini preminula je naša Borka Bokica Stefanović

Objavljeno:

"Suze sa zvezda padaju", pesmu pokojnog Nenada Radulovića, Neše Leptira koju je napisao u bolničkoj sobi, na jednom receptu, nekoliko dana pre nego što nas je napustio, odsvirale su Neverne bebe na koncertu u Vranju. Pesma je imala posebnu težinu.

Posvećena je prerano preminuloj Borki Stefanović.

"Večeras ovu pesmu posvećujemo jednoj osobi koja je sigurno sa nama, u zvezdama. Ona je ujedinila Vranje, otišla je prerano i ostavila zavet, Borkin zavet. Zavet koji glasi "Pregledaj se, sačuvajmo uspomenu i vodimo računa o zdravlju". Ovo je za Borku", rekao je frontmen benda Milan Đurđević.

Aplauz iz dlanova nekoliko hiljada ljudi i jecaj koji se oteo iz grudi osobe koja je snimala.

Neverne bebe nastupile su juče, 30. avgusta, u okviru "Dana Vranja". Tom prilikom je najavljena i kampanja "Borkin zavet: pregledaj se". Planirano je da tokom celog oktobra traje kampanja. Društvo onkoloških pacijenata organizovaće preglede i razne druge događaje posvećene prevenciji.

1 / 2 Foto: facebook/Društvo onkoloških pacijenata Vranje

Podsetimo, Borkino srce prestalo je da kuca 12. jula. Vranjanki se život promenio 2020. godine, kada je, dok je radila u prodavnici sportske opreme, osetila bolove u kičmi.

- U 38. godini preminula je naša Borka Bokica Stefanović. Ne postoji reči kojima bi izrazili svoju tugu, jer je otišla najbolja, najhrabrija i najplemenitija devojka koju poznajemo. Bila je jedinstvena, unosila je radost gde god je bila, jer je i sama bila to - radost. Pamtićemo je takvu, sve dok bitišemo. Ne postoji smrt, postoje samo seobe - napisalo je tada na Fejsbuku Društvo onkoloških pacijenata čiji je Borka bila član.

Borka je sa 35 godina saznala da ima karcinom, a zaprošena je na dan kada je čula da su prisutne i metastaze. Kasnije, lekari su morali da uklone i jajnike pored hemioterapija.

Bonus video:

03:15

OSOBE KOJE SU LAJKOVALE SMRT UŽIVO SU IZGUBILE OSEĆAJ ZA REALNOST! Stručnjaci o ubici iz Gradačca: Pronalaze idole u POGREŠNIMA

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.