MLADA NIGERIJKA SE ZOVE SRBIJA! Priča o tome KAKO je dobila ovo MOĆNO i NEOBIČNO IME će vas oduševiti (FOTO)
Srbija Vilson, Foto: Printscreen/Instagram/serbia.wilson

neobično

MLADA NIGERIJKA SE ZOVE SRBIJA! Priča o tome KAKO je dobila ovo MOĆNO i NEOBIČNO IME će vas oduševiti (FOTO)

Kaže da nije čula da se još neko tako zove u Lagosu, ali je zato njen narod i te kako čuo za našu zemlju

Objavljeno:

Srbija Vilson je modna blogerka i organizator gradskih događaja u Lagosu koja nikada nije bila u našoj zemlji. Srbija Vilson je takođe i uticajna na Instagramu gde objavljuje svoje fotografije iz Lagosa, a mnoge mlade devojke se ugledaju na ovu urbanu Nigerijku. Pitate se da li je ime Srbija uobičajeno u Nigeriji? Pa, ne baš. - Moje ime je i ovde neobično, a kada me ljudi pitaju kako sam ga dobila i šta ono znači ja kažem da se tako zove jedna zemlja u Evropi - rekla je za B92 Srbija koja s ponosom ističe svoje neobično ime. Kaže da nije čula da se još neko tako zove u Lagosu, ali je zato njen narod i te kako čuo za našu zemlju.

Osim što se bavi organizovanjem događaja, Srbija poseduje radnju polovnih stvari i ističe da život u Lagosu nije ni malo jednostavan. - Život u Lagosu je ništa drugo nego opstanak najsposobnijih - rekla je mlada Nigerijka. Kaže da nije čula da se još neko tako zove u Lagosu, ali je zato njen narod i te kako čuo za našu zemlju. Osim što se bavi organizovanjem događaja, Srbija poseduje radnju polovnih stvari i ističe da život u Lagosu nije ni malo jednostavan. - Život u Lagosu je ništa drugo nego opstanak najsposobnijih - izjavila je blogerka. Da dobije ime Srbija smislila je njena mama zbog jako teškog života, ali i porodične situacije.

- Mama mi je dala ime Srbija jer sam jedina od sve njene dece koja je preživela. Nažalost, Srbija nikada nije bila u Srbiji i velika joj je želja da dođe u našu zemlju po kojoj nosi ime a, kako kaže, volela bi i da radi i živi u Srbiji.

Bonus video:

08:17

OVAJ SRPSKI GRAD DOBIO JE IME PO SVETOM DIMITRIJU! U njemu je neprocenjivo antičko blago, a kruna su Carska palata i bazilika

(Espreso / b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.