JASMINI SA PALIĆA SMO SVI POTREBNI U NJENOJ BORBI! Pomozimo joj da nastavi život BEZ BOLOVA
Jasmina Krušedolac, Foto: Budi human

pošalji 1548 na 3030

JASMINI SA PALIĆA SMO SVI POTREBNI U NJENOJ BORBI! Pomozimo joj da nastavi život BEZ BOLOVA

Pomozimo Jasmini Krušedolac da sakupi novac za dalje lečenje u inostranstvu

Objavljeno:

Zdravstveni problemi Jasmine Krušedolac (1976) počeli su oktobra 2022. godine pojavom bolova u LS kičmi, a intenzitet bola se vremenom sve više povećavao i širio i na donje ekstremitete.

Dijagnostički nalaz MR LS kičme pokazao je prolaps diska na pršljenovima L4/L5 nakon čega je urađena operacija endoskopske mikrodiscektomije sa radiofrekventnom anuloplastikom, ali nije bilo poboljšanja bolnog stanja. Ustanovljene su dijagnoze: G96.191 Perineuralne ciste (Perineural cyst); G55.1 Pritisak na korenove i spletove živaca kod međupršljenskog diska (Compressio radicum et plexuum nervorum ad discum intervertebralem); M51.1 Ispadanje [prolaps] slabinskog i drugih međupršljenskih diskusa sa oboljenjem korena živca [radikulopatijom] (Prolapsus disci intervertebralis lumbalis et disci interverterbralis aliorum cum radiculopathia).

Nakon operacije, a po preporuci neurohirurga, neurologa i fizijatra pokušala je sa fizikalnim terapijama, vežbama i lekovima, probala sve terapije bola, sve to u više različitih ustanova ali stanje se sve više pogoršavalo i bolovi su bili sve jači. Nakon osam meseci bezuspešnog lečenja, odlučila se da pomoć potraži u klinikama u inostranstvu gde su joj nakon pregledanja medicinske dokumentacije predložili lečenje hirurškim putem.

Jasmina je odlučila da lečenje nastavi u inostranstvu kako bi nastavila da živi normalnim životom bez bola kao i pre.

Pomoć za Jasminu Krušedolac
Pomoć za Jasminu Krušedolac foto: Budi human

Sredstva su potrebna za operaciju u inostranstvu, specijalističke i dijagnostičke preglede, laboratorijske analize, za lekove i suplemente, navodio se na sajtu Budi Human

Pomozimo Jasmini!

Slanjem SMS poruke 1548 na broj 3030 (200 dinara)

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001725551-92

Uplatom na devizni račun: 160-6000001726345-38

Bonus video:

00:20

ESPRESO: Pomoć za malog Novaka Ćuruviju

(Espreso / Jovana Nedeljković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.