UBIO IH SE*S U AUTU, UTOPIO SE U BURETU RAKIJE, ŽENA UMRLA DOK JE BRALA JAGODE: Ovo je lista najčudnijih smrti
Groblje, Foto: Profimedia

au, čoveče

UBIO IH SE*S U AUTU, UTOPIO SE U BURETU RAKIJE, ŽENA UMRLA DOK JE BRALA JAGODE: Ovo je lista najčudnijih smrti

Ovi nesrećni događaji dodatno su istakli raznovrsnost i nepredvidivost ljudskih sudbina

Objavljeno:

Nekoliko neobičnih i tragičnih slučajeva smrti u Srbiji izazvalo je pažnju javnosti, bacajući svetlo na neobične okolnosti i načine na koje su ljudi izgubili živote. Ovi nesrećni događaji dodatno su istakli raznovrsnost i nepredvidivost ljudskih sudbina.

Muškarac se udavio u buretu rakije

Jedan od takvih slučajeva uključuje pedesetogodišnjeg S. R., koji se utopio u čudnim okolnostima u selu Dragovac, smeštenom u opštini Bojnik. Ovaj muškarac je pronađen mrtav u buretu od 200 litara, koje je sadržalo komine. Iako su detalji smrti još uvek podložni istraživanju, prema rečima meštana, nesreća se dogodila oko 19 sati dok vrućina nije bila posebno intenzivna za taj deo Srbije.

Pretpostavlja se da je S. R. radio na mešanju komina od jabuke, što je proces deo pripreme za rakiju. Tokom tog procesa, komine prolaze kroz fazu vrenja pre nego što budu prebačene u kazan radi daljeg pečenja rakije. Nažalost, ovog puta je nešto pošlo strašno po zlu, jer je S. R. završio utopljen u buretu. Tačno kako je upao i šta je uzrokovalo nesreću još uvek nije sasvim jasno, ali se pretpostavlja da je skliznuo i pao unutra, ne uspevši da se izvuče.

Pozadina ovog slučaja takođe otkriva da S. R. nije rođen u Dragovcu, već je zajedno sa svojom majkom i sestrom došao iz Klajića u opštini Lebane. Nije bio oženjen i živeo je sa majkom u Dragovcu, dok je sestra živela u Bojniku.

Poginuli na pecanju

Stric S. Ž. (47) i njegov bratanac M. Ž. (31) iz Malošišta stradali su dok su pecali iz reke kod Doljevca. Koristili su grafitne štapove koji privlače gromove, a električno pražnjenje koje je izazvalo udar groma potpuno je spržilo pecaljku koju je Saša držao u rukama, uzrokujući smrt obojice muškaraca.

Pecanje
foto: Fonet/AP

Ova čudna i tragična događanja u Srbiji ilustruju kako ljudske sudbine mogu biti izložene različitim okolnostima i opasnostima koje često mogu biti izvan ljudske kontrole.

Požalio se da mu je muka, pa se srušio kao sveća

Jedan od tih slučajeva odnosi se na mladog fudbalera O. K. (23) iz FK "2. oktobar" iz Kumana, koji je preminuo tokom utakmice sa Vojvodinom iz Bašaida. Iako je Ognjen u početku utakmice tvrdio da se oseća dobro i da je prethodnog dana bio fizički aktivan, tokom prvog poluvremena počeo je osećati mučninu. Napustio je teren, ali uskoro se njegovo stanje pogoršalo. Dok je pratio nastavak utakmice s klupe za rezerve, iznenada je pao kao pokošen, ostavljajući sve prisutne šokirane i tužne.

Poginuo zbog pokvašenih električnih kablova

U Petrovcu na Mlavi, mladi radnik zabavnog parka je stradao kad je dotakao pokvašene električne kablove. Nedostatak zaštite od struje doveo ga je u kontakt sa smrtonosnim strujnim udarom.

Šumara ubilo stablo

Još jedan tragičan slučaj povezan je sa šumarskim poslom. Muškarac je izgubio život kada se stablo koje je sečeno prelomilo i palo na njega. Ovaj događaj podseća na opasnosti sa kojima se suočavaju radnici u industriji.

Dečak se utopio jer je upao u bure

Nesreće su zahvatile i najmlađe. Dečak Branislav (3) se utopio nakon što je upao u bure sa samo 10 litara vode, naglašavajući koliko je važno da se deca budno prate u svakodnevnim okruženjima.

Golmana na treningu udario grom

Mladića srpskog porekla, Stefana Petrovskog (18), početkom aprila ove godine pogodio je grom dok se nalazio na treningu u Maleziji u kojoj je rođen. Do nesrećnog slučaja je došlo kada je grom udario u okvir gola ispred koga je stajao. Mladiću, nažalost, nije bilo spasa.

Udario je grom dok je brala jagode

Milica J. (52) preminula je na poljani dok je brala jagode u Leskovcu. Radnici na parceli nije bilo pomoći, jer je grom pogodio tačno u glavu. Od siline udara žena je pomodrela, garderoba joj je bila spaljena a kačket raznesen.

Dobio infarkt za vreme seksa

Policajac M.M. (45) iz Bajine Bašte, pronađen je mrtav u svom vozilu, go, samo pokriven svojom košuljom. Rezultat istrage je pokazao da je muškarac preminuo tokom seksualnog odnosa, a pretpostavka je da je doživeo infarkt. Dve godine ranje bio je podvrgnut i operaciji srca.

Par umro za vreme seksa, zbog nedostatka vazduha

U istom periodu, u Čačku je došlo do još jednog bizarnog seksualnog događaja sa smrtonosnim posledicama glavnih aktera, N. N. (26) i N. S. (24). Ovaj par je vodio ljubav u garaži, u automobilu u kom je bilo uključeno grejanje kako bi se ugrejali. Njihova smrt je izazvana trovanjem ugljen-monoksidom, od čijih posledica je mladić preminuo na licu mesta, dok je devojka upala u komu i još tri nedelje provela boreći se za život.

Starac se udavio u jami u svom dvorištu

U oktobru 2015. godine B. S. (75) iz sela Ostrovice kod Niša, na veliki praznik Sveta Petka upao je u jamu punu vode duboku metar i po i tom prilikom se udavio. Nesrećni čovek se okliznuo i pao na glavu u rupu, koja je bila iskopana zbog pucanja vodovodne cevi.

03:15

OSOBE KOJE SU LAJKOVALE SMRT UŽIVO SU IZGUBILE OSEĆAJ ZA REALNOST! Stručnjaci o ubici iz Gradačca: Pronalaze idole u POGREŠNIMA

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.