NAJLEPŠI DOKTOR U REGIONU DOBIO KONKURENCIJU: Vasilija svi dobro znaju, DA LI ĆE MLADEN PREUZETI TITULU? (FOTO)
Dr Vasilije Vujović, Foto: Printscreen/Intagram/dr_vasilije_vujovic

I LEPI I PAMETNI

NAJLEPŠI DOKTOR U REGIONU DOBIO KONKURENCIJU: Vasilija svi dobro znaju, DA LI ĆE MLADEN PREUZETI TITULU? (FOTO)

Mladen i te kako privlači pažnju svojim izgledom

Objavljeno:

Atraktivni plastični hirurg iz Beograda već neko vreme drži titulu “najzgodnijeg doktora na svetu”, međutim nedavno je dobio konkurenciju iz komšiluka.

Vasilije Vujović, mladi plastični hirurg poreklom sa Cetinja, koji sada živi u Beogradu, broji preko 250 hiljada pratilaca na svom Instagram profilu. Velikodušni komentari brojnih devojaka i žena nižu se ispod njegovih objava, kao i reči hvale na račun brojnih hiruških korekcija koje su njegovih ruku delo.

Pored svog izgleda, ovaj hirurg (33) privlači mnogo pažnje svojim ambicijama, avanturističkim duhom i brojnim aktivnostima koje neretko deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/dr.vujovic

Podsećamo da je 2017. godine britanski portal Dejli Mejl proglasio Vasilija najzgodnijim doktorom na svetu. Ipak, mladi doktor objasnio je da njemu fizički izgled nije važan.

„Ne volim agresivne devojke. Volim devojke koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Lepota je u oku posmatrača. Prema tome, važno mi je da je ona lepa meni”, objasnio je jednom prilikom Vasilije.

Međutim, nedavno je pažnju privukao izvesni kolega mladog hirurga koji dolazi sa prostora Hrvatske. Naime, reč je o mladom Zagrepčaninu Mladenu Vukiću koji u poslednje vreme mami uzdahe devojaka.

Iako ima znatno manji broj pratilaca na svom Instagram profilu, Mladen i te kako privlači pažnju svojim izgledom, te ga smatraju pouzdanom konkurencijom njegovog kolege Vasilija.

Oba mlada doktora izuzetno su cenjena u svom poslu, te su konkurenti i sa poslovne strane.

Bonus video:

01:18

JASNI SU RAZLOZI ZBOG KOJIH NAŠI MLADI IDU U TURSKU NA OPERACIJU Estetski hirurg otkrio: Nisu se kvalitetom probili, već cenom!

(Espreso / City magazine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.