ŠTA SE KRIJE IZA OBJEKTIVA?
Stefan Simonović, Foto: Printscreen/Instagram/stefanphotographer

NESTVARNO

ŠTA SE KRIJE IZA OBJEKTIVA?

Nakon pustolovina u Africi, Stefan nas vodi na jedan od najizazovnijih i najpoznatijih Alpskih vrhova - Materhorn

Objavljeno:

Svaka profesija sa sobom nosi lepe i one manje lepe trenutke, ali čini se da parola "radi šta te radi" kod fotografa Stefana Simonovića zaista uspeva.

Nakon pustolovina u Africi, Stefan nas vodi na jedan od najizazovnijih i najpoznatijih Alpskih vrhova - Materhorn. Stefan je 53. Srbin koji je uspeo da popne Materhorn, vrh piramidalne forme visine od čak 4.478 metara. Kao strastveni zaljubljenik u prirodu i planinarenje, fotografisanje sprektakularnih predela sasvim prirodno je postala i njegova profesija. Iako neko može pomisliti da se iza objektiva krije večiti dečak koji svo svoje slobodno vreme provodi planinareći, zapravo to nije tako.

Po struci mašinski inženjer, Stefan započinje svoje bavljenje fotografijom slikajući korporativne proslave, koncerte, kampanje za poznate brendove. Kao i svaki profesionalac, u želji da pomeri granice svog poslovanja odlučuje da pomeri svoje granice i da svojim klijentima, ali i pratiocima ponudi put oko sveta kroz svoje fotografije.

Njegova strast prema fotografiji svakodnevno jača želju da istražuje najlepše predele sveta i deli ih sa svojim pratiocima, pa se tako na njegovom profilu mogu pronaći fotografije koje beleže život u Afričkim plemenima, raskošnu prirodu Alpa i Himalaja ali i živopisni predeli Indije, Indonezije itd.

Za kraj godine planira još jedan uspon na Himalaje a mi mu želimo puno sreće.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.