SRBIN NESTAO U PARIZU: Porodica moli za POMOĆ, gubi mu se svaki trag od petka! Jedno je MISTERIJA (FOTO)
Živorad Minić, Foto: Printscreen/Facebook/SviSrbiuParizu

obratite pažnju!

SRBIN NESTAO U PARIZU: Porodica moli za POMOĆ, gubi mu se svaki trag od petka! Jedno je MISTERIJA (FOTO)

Slučaj je prijavljen policiji, a policija za sada nema nikakvih informacija

Objavljeno:

U pariskom predgrađu Pavillons sous Bois nestao je Živorad Minić, rođen 7.oktobra 1947. godine, kojem se od prošlog petka gubi svaki trag.

Njegova zabrinuta porodica kontaktirala je medije i moli za pomoć.

On je nestao u petak 18. avgusta negde oko 20.30 časova iz staračkog doma koji se nalazi u ulici Franklin u mestu Pavillons sous Bois, piše poznati portal Svi Srbi u Parizu koji okuplja naše ljude koji žive i rade u Francuskoj.

Živorad boluje od Alchajmera i posle saveta lekara porodica je morala da ga smesti u ustanovu iz koje je izašao. U trenutku nestanka nosio je teget šorts i plavu teget košulju na kocke. Slučaj je prijavljen policiji, a policija za sada nema nikakvih informacija.

Mole se svi koji su videli Živorada ili koji ga možda prepoznaju sa fotografija da se jave porodici na broj telefona 07 82 81 56 86. Pomoći ćete i ako podelite ovu vest. Hvala u ime porodice nestalog Srbina.

Živorad Minić
foto: Printscreen/Facebook/SviSrbiuParizu

Srpkinja pošla po hleb pa se izgubila

Nišlijka S. K. koja je pronađena u januaru a koja je bila kod dece u Parizu izgubila se pošto je prethodno pošla da kupi hleb.

01:10

JOVANU IZ NIŠA GUBI SE SVAKI TRAG: Maturant nestao u najprometnijem delu grada, svi se digli da pomognu majci (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.