"ŽIVEĆE OVAJ NAROD": Srbima DOJADILO da čekaju na granici, pa OPLELI KOLO, gledajte ovo VESELJE (VIDEO)
Kolo na granici, Foto: PrintScreen/ Instagram/ 017_dn

veselo

"ŽIVEĆE OVAJ NAROD": Srbima DOJADILO da čekaju na granici, pa OPLELI KOLO, gledajte ovo VESELJE (VIDEO)

Srbi su se, pored parkiranih autobusa, u velikom broju uhvatili za ruke i zaigrali naše tradicionalno kolo

Objavljeno:

Raspoloženje kada vas zadesi višesatno čekanje na graničnim prelazima možete popraviti na više načina, ali bi vam turisti iz Srbije koji su se noćas našli na granici između Severne Makedonije i naše zemlje, rekli da se ono najbolje popravlja "lekom" zvanim tradicionalno srpsko kolo.

I baš kada se činilo da je igranje srpskog kola, koje smo ove godine viđali na plažama, aerodromima i u samom moru, za ovu sezonu završeno, na Instagram stranici "017_dn" pojavio se snimak Srba koji su na graničnom prelazu Tabanovce rešili da zaigraju kolo i tako "ubiju" vreme. Kao pomoć imali su momka koji je svirao trubu.

Kako se može videti na samom snimku na ovoj Instagram stranici, Srbi su se, pored parkiranih autobusa, u velikom broju uhvatili za ruke i zaigrali naše tradicionalno kolo, a muzika im je dolazila iz trube koju je svirao vidno raspoložen momak.

Video je oduševio mnoge, te se ispod snimka našao veliki broj pozitivnih komentara. "Živeće ovaj narod", "Bravo deco! Jedan narod jedna zemlja, svaka čast!", "To bree", "Ovakve situacije me rasplaču", "Kad je gužva velika, ti kolce raspali", bili su samo neki od komentara ispod ovog video snimka.

Bonus video:

01:07

Ljiljana Stanišić zaigrala kolo

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.