TUGA DO NEBA, PREMINULA DRAGICA PAVLOVIĆ: Još jedna mama izgubila bitku sa rakom
Dragica Pavlović, Foto: Humanitarna fondacija Pokreni život

NAJTUŽNIJA VEST

TUGA DO NEBA, PREMINULA DRAGICA PAVLOVIĆ: Još jedna mama izgubila bitku sa rakom

Dragica nije uspela da nastavi svoju borbu

Objavljeno:

Opaka bolest odnela život još jedne hrabre majke i borca. Dragica Pavlović (49) iz Loznice preminula je nakon godinu i po dana borbe sa rakom, objavljeno je u jednoj Fejsbuk grupi.

Nažalost, Dragica nije uspela da nastavi svoju borbu, a ono što je posebno potresno jeste činjenica da se u prethodnih nekoliko dana ugasilo čak sedam života. Putem društvenih mreža svi se opraštaju od ove majke, ali takođe, prisećaju se i ostalih koji su izgubili bitku i pored toga što je cela Srbija ustala zbog njih.

Dragica Pavlović
Dragica Pavlovićfoto: Humanitarna fondacija Pokreni život

- Napustili su nas i Marina Đorđević, Nevena Živić, Vanja Bugarski, Katarina Todorović, Lazar Živanović, Anka Molnar i Dragica Pavlović. Počivajte u miru. Na svetski dan humanosti izgubili smo dvoje mladih ljudi, decu.. a sledeći dan jednu divnu mladu ženu. Apelujem na sve da pomognu koliko mogu, situacija je takva da ljude lečimo sms-ovima i svako se pita kako baš moj sms može da pomogne, e može, kreneš ti, krene neko drugi i taj lanac humanosti je ono što čini promenu. Pojedinac znači! Od tebe zavisi! Svratite u humanitarne grupe, mi vodimo Humanitarnu knjižaru al tu je još grupa, postavite nešto na aukciju, sigurno imate pregršt stvari.. pa bar mi Srbi smo poznati kao "hordaši", skupljamo čuvamo sve i svašta a malo toga nam istinsku sreću donosi. Sreća nije u stvarima, sreća je kad znaš da doprinosiš.. Treba ti nešto za poklon? Kupi u humanitarnoj grupi. Doprinesi danas, nećeš spasiti svet al približićeš jedno dete, jednog čoveka da dođe do terapije. Hvala onima koji su pročitali do kraja. Posvećeno Marini, Lazaru i Anki, vaša borba neće biti zaboravljena - napisala je jedna korisnica grupe "Humanitarna knjižara" uz slike svih onih koji su se borili do poslednjeg momenta.

Podsetimo, Dragici je dijagnostikovan tumor potrbušnice četvrtog stadijuma, kao i zloćudni tumor limfnog čvora krajem novembra 2022. godine. Ne sluteći se kakva je borba čeka, Dragica se lekarima javila zbog obilnog ginekološkog krvarenja.

Bonus video:

02:42

BORBU SA TEŠKOM BOLEŠĆU PRIHVATILA SAM KAO IZAZOV! Ana Dornik ispričala kako je uz podršku svoje dece pobedila RAK DOJKE

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.