VEČERAS POČINJE AKCIJA SUZBIJANJA KOMARACA: Zaprašivanje u ovim beogradskim opštinama
Foto: Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

javljeno je

VEČERAS POČINJE AKCIJA SUZBIJANJA KOMARACA: Zaprašivanje u ovim beogradskim opštinama

Kako su naveli, sutra od 20 časova do ponoći, odrasle forme komaraca suzbijaće se uređajima sa zemlje

Objavljeno:

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" i sutra nastavljaju akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, saopštilo je JKP "Gradska čistoća".

Kako su naveli, sutra od 20 časova do ponoći, odrasle forme komaraca suzbijaće se uređajima sa zemlje na sledećim lokacijama: Rucka, Pećani, Ostružnička šuma, Velika Moštanica, Rušanj, Pinosava, Avala, Beli Potok i Zuce, uz napomenu da će se tretman sprovesti ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

Servis za prijave

Ukoliko građani primete povećanu brojnost komaraca na određenom lokalitetu, o tome mogu da obaveste Servisni centar Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 radnim danima od 7 do 22 časa i subotom od 8 do 14 časova.

Preparate koje koriste ekipe JKP-a "Gradska čistoća" za tretman suzbijanja komaraca registrovalo je Ministarstvo za zaštitu životne sredine. Takođe, preparati su upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, tako da građani nemaju razloga za strah.

Iz ovog komunalnog preduzeća apeluju na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcije.

Bonus video: ČOVEČE, MALARIJU PRENOSE KOMARCI, A NE LJUDI! Dr Šekler oštro prema predstvaniku SZO: Rekao je totalnu glupost! Sudanci su žrtve

06:02

ČOVEČE, MALARIJU PRENOSE KOMARCI, A NE LJUDI! Dr Šekler oštro prema predstvaniku SZO: Rekao je totalnu glupost! Sudanci su žrtve

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.