NESTALA PORODICA IZ JAGODINE JE U GRČKOJ, EVO ŠTA SE DOGODILO: Poznato da su prešli granicu, nisu se javili!
Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković, Foto: Društvene mreže

potraga i dalje

NESTALA PORODICA IZ JAGODINE JE U GRČKOJ, EVO ŠTA SE DOGODILO: Poznato da su prešli granicu, nisu se javili!

Međutim, po nezvaničnim saznanjima Kurira porodica se nalazi u Grčkoj, ali nije stigla da se javi najbližima u Srbiji

Objavljeno: 11:38h

Sestra i prijatelji porodice iz Jagodine, koja je pre 2 dana nestala u Grčkoj kada se uputila na Tasos, objavila je apele da se jave svi koji imaju informacije o njima.

Međutim, po nezvaničnim saznanjima Kurira porodica se nalazi u Grčkoj, ali nije stigla da se javi najbližima u Srbiji.

- Oni su krenuli na Tasos, ali nisu imali zakazan smeštaj. Zbog cele gužve, nisu stigli da se jave majci i rođacima. Majka nestalog Aleksandra je u strahu , pa je zvala rođake da pokrenu potragu. Imamo informaciju da su dobro - kaže odlično obavešteni izvor Kurira.

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković, sa dvoje maloletne, pošli su iz Jafodine u nedelju, a posle prelaska granice niko ih nije čuo ni video.

Podsetmo, bračni par iz Jagodine je krenulo sa dve ćerkice na more u Grčku sa namerom da smeštaj nađu na licu mesta, navodi se u informacijama do koji se može doći na društvenim mrežama.

Sestra nestalog Aleksandra napisala je u jednom od komentara na vest o nestanku, da je njen brat na sebi navodno imao sivu majicu i crne farmerice, dok je Snežana nosila zelenu majicu i haljinu.

"Moj brat sa porodicom, poslednji put se javili na granici Preševo 6.8.u 22:15 časova, a prešli na grčku granicu 7.8. u 00:30. Od tada ne znamo ništa o njima.Uputili su se na Tasos gde su planirali da nađu smeštaj. Automobil "opel korsa" crne boje. Molimo javite ako ih prepoznate na telefon +381 643986646.Hvala" - napisala je ona.

Bonus video:

03:27

ZA ŠTA SE TERETE UHAPŠENI BOŽOVIĆ I NESTALI KALUĐEROVIĆ? Novinarka Vijesti objasnila detalje akcije policije

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.