AKSA OTVORILA DVE NOVE PRODAVNICE U BEOGRADU: Poverenje koje traje
Aksa, Foto: Promo

AKSA

AKSA OTVORILA DVE NOVE PRODAVNICE U BEOGRADU: Poverenje koje traje

Danas Aksinu porodicu čini 27 prodavnica u 19 gradova

Objavljeno:

Sa željom da bude dostupna svim građanima Srbije kao prvo mesto za opremanje beba i dece, uz tradiciju dugu skoro 30 godina i poverenje koje traje, Aksa je otvorila 2 prodavnice u Beogradu.

26. maja otvorena je nova Aksa prodavnica u Aviv parku na Zvezdari, na adresi Živka Davidovića 86 u Beogradu, a 14. jula je otvorena Aksa prodavnica u Shopping Centru Karaburma, na adresi Mirijevski bulevar 18b u Beogradu.

Danas Aksinu porodicu čini 27 prodavnica u 19 gradova, širom Srbije i Bosne i Hercegovine.

Aksa gradi zajednicu sa svojim potrošačima, a roditeljima pruža podršku od prvog dana – od dolaska bebe na svet i tokom odrastanja. Kontinuiranim inovacijama i praćenjem potreba svojih kupaca Aksa predstavlja mesto gde kupovina postaje doživljaj. Zbog toga je Aksa neko kome roditelji veruju i na koga mogu uvek da se oslone.

Prodajni koncept Akse odiše modernim dizajnom i navigacijom robe po kategorijama, što će mamama i tatama olakšati kupovinu štedeći njihovo vreme. Širok asortiman u novim Aksa prodavnicama će i dalje činiti oprema za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaj, hrana, kozmetika, igračke, odeća i obuća za decu od rođenja pa do prvih školskih dana, a edukovano i stručno prodajno osoblje će u svakom trenutku pružati savete kupcima kako bi kupovina bila što jednostavnija.

1 / 3 Foto: Promo

Roditelji i budući roditelji u Aksa prodavnicama mogu da pronađu široku ponudu proizvoda za prve bebine dane, inspiraciju kako da urede i oplemene dečiju sobu ili kupe idealan poklon za svoje najdraže.

U Aksa prodavnicama Aviv Park Zvezdara i SCK Karaburma mame i tate će moći da preuzmu besplatni baby paket koji Aksa poklanja svim bebama koje su se rodile na teritoriji Republike Srbije.

I, nešto malo drugačije: Od subote, 1. jula u Galeriji, najvećem tržnom centru u regionu, potrošači mogu posetiti novu i prvu Aksa Premium prodavnicu u Beogradu.

Aksa Premium se izdvaja po selektovanoj ponudi premium brendova, a u VIP kutku možete iskusiti pravi premium doživljaj kupovine. U Premiumu vas čekaju limitirane serije određenih brendova kao što su Stokke, Cybex, Leclerc, kao i brendovi koji nisu dostupni u Aksi, poput brendova Liewood, iCandy, BonTonToys, Miffy, Wishbone, Natruba i raznih drugih brendova igračaka, odeće i obuće i opreme za bebe i mame.

Pored lokacije u Galeriji, Aksu Premium možete pronaći i online na adresi aksapremium.rs.

Aksa – Iskusno od prvog dana

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.