ŠOK DETALJI DRAME MIĆE MEGATRENDA: Zbog LJUBOMORE progonio DEVOJKU i radio OVO pred ZAPOSLENIMA na FAKULTETU?!
Mića Jovanović, Foto: Dragana Udovičić

isplivali detalji

ŠOK DETALJI DRAME MIĆE MEGATRENDA: Zbog LJUBOMORE progonio DEVOJKU i radio OVO pred ZAPOSLENIMA na FAKULTETU?!

Mića je izjavio kako bi joj tu krađu i oprostio da je bila sama, al obzirom da se našla sa prijateljicom koju, primetićemo, nije baš gotivio, odlučio je da ih prijavi

Objavljeno: 19:50h

Svima je dobro poznato kako je Mića Jovanović Megatrend ostao i bez zlata i bez devojke.

Osnivač, vlasnik i rektor Univerziteta "Megatrend", kako je Kurir ekskluzivno otkrio tada, je opljačkan! Tom prilikom iz njegove kuće ukradene su četiri zlatne poluge, vredne oko 300.000 evra!

On je ubrzo otkrio kako je na kamerama video da je "kradljivac" njegovog bogatstva zapravo njegova devojka, koja je "akciju" obavila sa prijateljicom.

Mića Megatrend
Mića Megatrendfoto: Zorana Jevtić

Mića je izjavio kako bi joj tu krađu i oprostio da je bila sama, al obzirom da se našla sa prijateljicom koju, primetićemo, nije baš gotivio, odlučio je da ih prijavi.

Ipak, tu drami nije kraj. Kako Kurir saznaje, Mića je tokom veze sa svojom plavušom bio dosta ljubomoran, te je povlačio razne poteze koji su mogli ugroziti njihov odnos.

On je naime, prema rečima našeg izvora, unajmljivao različite osobe koji bi bili zaduženi da prate Anu i njega obaveštavaju o svakom njenom potezu.

Mića je tokom godina postajao sve rigorozniji, te je sa praćenja prešao na zabranu. Odlučio je kako za nju nije pametno da bude u komunikaciji sa svojim prijateljima, jer su prema njegovom mišljenju bili loš odabir, da bi na kraju došao do njenih roditelja, te naređivao da se i od njih udalji.

Mića "PRANGIJA", kako ga je ona zvala, je želeo Anu samo za sebe, te je vrlo često imao ispade ljubomore čak i na Univerzitetu čiji je vlasnik, pa su zaposleni bili svedoci različitih situacija.

Bonus video:

01:43

KINESKI JUAN JE PAPIRNO ZLATO! Stanić otkrio važnost ruske i kineske valute: Zapadni analitičari GOVORE DA JE PREVIŠE PODCENJENA

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.