ANA OTKRILA ZAHTEVE TURISTA KOJI DOLAZE U GRČKU, CELA SRBIJA SE VALJA OD SMEHA: Slušajte šta im PADA NA PAMET, HIT!
Grčka, Foto: Privatna arhiva/T.Đ.

NEVERICA

ANA OTKRILA ZAHTEVE TURISTA KOJI DOLAZE U GRČKU, CELA SRBIJA SE VALJA OD SMEHA: Slušajte šta im PADA NA PAMET, HIT!

Naime, Ana N, objavila je na Fejsbuk stranici "Live from Grece" konverzacije koje je vodila sa gostima koji su došli na letovanje, no ima i onih koji su joj slali simpatične pozdrave i poruke

Objavljeno:

Turistička sezona, sve je prebukirano, negde se traži i krevet više, ali mnogi koji su već stigli na svoja odredišta imaju i druge želje. Sudeći po objavi jedne korisnice na društvenim mrežama, zahtevi turista stvarno idu u nedogled!

Naime, Ana N, objavila je na Fejsbuk stranici "Live from Grece" konverzacije koje je vodila sa gostima koji su došli na letovanje, no ima i onih koji su joj slali simpatične pozdrave i poruke. Pa se od zahteva za drva za roštilj, kreće do proveravanja da li postoji wi-fi signal.

Možda će vas ovakvi komentari i poruke danas nasmejati, ali Ani sigurno nije do smeha kada dobije ovakva neka pitanja. Izdvajaju se i ona u kojima ljudi pitaju da li može da se rezerviše smeštaj blizu Lidla, valjda da ne bi mnogo išli peške iz nabavke.

Međutim, jedan od pobedničkih zahteva se ticao i ilegalnih supstanci.

- Pozdrav, zanima me da li na žurkama mogu da se kupe "nedozvoljne supstance"? Pitam za drugara, naravno - pisalo je u Aninoj objavi.

Javili smo da smeštaj nije slobodan, a gost:

- "Bogami bas sr***e... Ajde probajte nešto da nađete pa pišite...Ljubac iz Mexica". Poslao je i svoju sliku sa aerodroma u Meksiku - napisala je Ana.

-I mora da se prelazi ulica da bi se došlo do plaže? U tom slučaju ne bismo rizikovali, zaista."

Albanija, albanija more, More, plaža
foto: EPA MALTON DIBRA

-Poštovana,

Bio sam danas u banci uplatio depozit za "Southern Cross" apartman, Potos. Opet je bilo problema kao i prethodni put, tek kad su promenili da je zemlja u koju se šalju pare Litvanija, umesto Grčka kako su ranije pokušavali, mogli su da izvrše transakciju. Tako da su pare otišle u Litvaniju pa šta nam Bog da.

Za tu svoju uslugu još su me lepo oglobili za 20 evra nekih naknada i provizija..- pisalo je još u objavi.

Da Ana ima "posao iz snova" komentarisali su mnogi korisnici ispod objave, a da im je sve to bilo i smešno govori i dosta drugih reakcija, no treba ostati pozitivan.

Te je na kraju i napisala da je svhra ove objave apsolutno da zasmeje, ali i da ona voli da turisti šalju mejlove i upite.

-Moram da naglasim da mi volimo što gosti razgovaraju sa nama potpuno otvoreno i kada su problemi i primedbe u pitanju i kada imaju posebne zahteve. Često nam neki mejlovi poprave dan, ali ovde izdvajamo samo one koji neće narušiti nečiju privatnost - napisala je Ana na kraju.

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.