KRISTINA (28) IZ MOLDAVIJE SE UDALA ZA SRBINA: Objavila sve o našem mentalitetu i šta mora da se ISPOŠTUJE!
Kristina Kataman, Foto: Printscreen/Instagram/cristinacataman

DRŽIMO DO SEBE

KRISTINA (28) IZ MOLDAVIJE SE UDALA ZA SRBINA: Objavila sve o našem mentalitetu i šta mora da se ISPOŠTUJE!

Volim svoje srpske prijatelje!

Objavljeno:

Kristina Kataman (28) je poznata na društvenim mrežama po svojim urnebesnim videima o mentalitetu ljudi iz Istočne Evrope - u kojima se mnogi od nas pronalazimo. Tu je i naš balkanski mentalitet za koji znamo da je nepresušan izvor anegdota i viceva - koji su se zapravo desili - a to je upravo tema kojom se Kristina u svom sadržaju bavi. A, ovim videom pogodila je pravo u metu.

- Godišnjica nam jebraka i htela sam da napravim dugačak post pretvarajući se da sam stručnjak za veze ili nešto slično, ali sam umesto toga odlučila da uradim ovo, napisala je Kristina i objavila video sa naslovom "Iz tačke gledišta - udata si za Srbina".

I usledio je niz stavki s kojima ona sada mora da živi, a koje su poznate svakom Srbinu: "Roštilj kao način života, truba kao način života, kada truba zakaže onda harmonika kao način života, njegov ujak koji pravi 1.000 i više litara rakije u dvorištu, i naravno ne postoji bolja rakija od njegove, svaki meč Novaka Đokovića se poštuje kao verski praznik, za slavu napraviti hranu za 60 ljudi, iako ih 30 dolazi".

I naravno, ništa nije pogrešila! Mnogi su odmah pohrlili u koemntare da podele svoja iskustva.

- I ja sam udata za jednog! Jednom sam napravila brokoli za slavu… velika greška očigledno, napisala je Margo u komentarima, a jedan komentator je dodao i:

- Srbi... možda izgledaju grubo i sve to, ali ako ih upoznate oni su veliki ljudi. Volim svoje srpske prijatelje.

Kristina Kataman je influenserka i komičarka, a poreklom je iz Moldavije. Kako je udata za Srbina, često objavljuje sadržaj na temu naših kultura koje se razlikuju od američke, a sa njim je osnovala i advokatsku kancelariji u Americi.

Kristina Kataman (28) je onlajn komičarka i influenserka poreklom iz Moldavije. Udata je za Srbina sa kojim je osnovala advokatsku kancelariju, a zajedno žive u Americi.

Ima više od 250.000 pratilaca na platformi. a objavila je e-knjigu pod nazivom "Eastern European Dating: A Cultural Guide" tj. "Dejting iz ugla istočnoevropljanke: Kulturni vodič". Takođe vodi i zanimljiv podkast pod nazivom Catamania Show.

00:39

SPREMNA SAM, ŠTA JE TU JE! Reči Džejeve naslednice pred venčanje: Upoznali se u kafani, A OVO JE PRVA PESMA NA SVADBI

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.