OTAC LIČI NA KARAĐORĐA, A TEK DA VIDITE MAJKU! Evo kako veštačka inteligencija vidi STARU SRPSKU PORODICU (VIDEO)
Karađorđe, Foto: Vikipedija / Javno vlasništvo

uau

OTAC LIČI NA KARAĐORĐA, A TEK DA VIDITE MAJKU! Evo kako veštačka inteligencija vidi STARU SRPSKU PORODICU (VIDEO)

Srbi su očima veštačke inteligencije viđeni kao četvoročlana porodica

Objavljeno:

Veštačka inteligencija ovog puta je kreirala porodične portrete iz zemalja širom sveta i napravila kako bi oni izgledali pre 300 godina.

Od razvoja kako bi "savršeni" muškarac i žena mogli da izgledaju do pretvaranja Šreka u horor film iz osamdesetih, ovih dana smo uvideli da nema kraja kreativnosti veštačke inteligencije.

Na TikToku pojavio se snimak porodičnih portreta balkanskih naroda u tradicionalnim nošnjama, a mnogi su oduševljeni kako veštačka inteligencija vidi ljude sa ovih prostora.

Srbi su očima veštačke inteligencije viđeni kao četvoročlana porodica. Majka i devojčice obučene u tradicionalnu nošnju, pokrivene glave, sa pletenicama, dok je glava kuće - otac prikazan kao visok i stasit muškarac grubih crta lica.

Na drugom TikTok snimku prikazana je očigledno bogataška srpska porodica, takođe u tradicionalnoj nošnji. Ovog puta Srpkinja je prikazana kao žena svetle kose, sa bogato ukrašenom odećom i luksuznim komadima nakita, dok otac podseća na hajduka, sa izraženim brkovima poput Karađorđa. Ćerkica je prikazana kao svetlokosa umilna devojčica sa vencem u kosi.

Nama se jako dopada kako veštačka inteligencija vidi staru, radicionalnu srpsku porodicu. Uzeta je u obzir raznolikost ljudi sa ovih prostora, gde su se ukrštali mnogi narodi tokom istorije. Naročito oduševljavaju detalji na nošnjama i verno prikazane fizionomije ljudi.

Kako se vama dopada prikaz tradicionalne srpske porodice? Pišite nam u koemntarima.

Bonus video:

03:41

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA JE NEPREDVIDIVA

(Espreso / NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.