"PATNJA SAMA": Dejan podelio priču o odlasku na more sa ŽENOM, DECOM, TAŠTOM i TASTOM, smeje se CELA SRBIJA!
Evzoni, Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

ODMOR ILI UMOR?

"PATNJA SAMA": Dejan podelio priču o odlasku na more sa ŽENOM, DECOM, TAŠTOM i TASTOM, smeje se CELA SRBIJA!

Pored onih koji su se potvrdili da su isto ili slično prošli, najviše je bilo onih koji su sa oduševljenjem pozdravili njegov "povratak"

Objavljeno:

Kada srpska porodica u užem ili širem sastavu krene na more, to uvek bude siguran recept za događaje koji će se prepričavati mesecima, ali izazvati i puno smeha. A možda najbolji u svom prepričavanju dogodovština sa odmora jeste Dejan Senji iz Zemuna, poznat po svojim opširnim pričama koje uvek postanu hit.

Dejanove priče o zgodama i nezgodama tokom letovanja postale su pravi klasik za porodična letovanja koja se svako malo ponovo dele na društvenim mrežama. Sada, ponovio je istu stvar i unutar Fejsbuk grupe "Grčka uživo" opisao kako je izgledao njegov ovogodišnji polazak na more - koji uključuje i taštu i tasta ali i čekanje na granici.

"Nea Plaža, dan stigli.

Što bi rekao naš poznati pesnik 'Na granici sam bio posle ponoći', đavola posle ponoći - spavao sam snom Snežane koja je pojela ukusnu otrovnu jabuku. Samo što sam ja pojeo ukusnu krofnu pa sam se komirao.

Umesto u 22h da krenemo, krenuli smo u 02h. Ovakve greške Bog Carine ne prašta.

Dejan opisao polazak na more i čekanje na granici
Dejan opisao polazak na more i čekanje na granicifoto: FACEBOOK / GRČKA INFO / SCREENSHOT

Prvo 60 minuta na Prohoru, dok je istovremeno na Preševu bila nepregledna kolona, a potom 3h na Dojranu. Na Evzoni nam nije palo na pamet da idemo. Tamo su se ljudi kuvali nekoliko sati na sporoj vatri dok su carinici ove dve države igrali jamb. Čini mi se da su čekali kentu za kraj, ali je ipak bio par kečeva.

Ove godine smo izabrali Nea Plagiju za odmor. Nea Pla(j)a za braću Špance i Nea Plaža za nas iz Srbije. Kao fol, G prelazi u J, a J je nečujno. Važi. Pozdravlja vas sve pokojna Milka Petrović iz Petefi Brigade.

Elem, smeštaj korektan i ove godine. Uvek može bolje. Braću Grke malo zezaju parking mesta, pa to ti je.

U apartman uneo: mlađu ćerku, stariju ćerku, gospođu, taštu, a bogami i zamalo tasta. Pobacali sve i pravac plaža, Nea Plaža.

"Poneli smo i trotinete bogte"

Da vam kažem, kad deca porastu to uopšte ne znači da će te nositi manje tako što će oni biti manje zahtevni ili će oni nositi svoje. Ali sasvim sam siguran da to znači da će te nositi više. Poneli smo i trotinete sa nama. bogte.

Plaža / ilustracija
Plaža / ilustracijafoto: EPA MALTON DIBRA

Plaža, Nea Plaža fantastična, talasi top. Ja sam mislio da smo samo gospođa i ja ljubitelji talasa, a ono pola Nea Plaže uskače i uživa. Mlađa ćera se kao nešto otimala, ali kada nas je treći talas vratio u apartman, opustila se skroz. Posle sam gledao kako i taštu i tasta isti taj ogromni talas vraća u apartman. Nisu se vratili. Mangup matori.

Da vam rezimiram, granica crkla da dabogda, čekali 4h na obe (ko nas j... kad smo bili u 06h na granici). Grci voze kao Pančevci, mrtva trka. Ringroud standardna gužva. Nea Plaža top. Krofne još nisam našao. Sutra ranom zorom u lov. A da, i starija ćerka obožava talase", stoji u Dejanovoj objavi.

Pored onih koji su se potvrdili da su isto ili slično prošli, najviše je bilo onih koji su sa oduševljenjem pozdravili njegov "povratak".

"Dejane čekali smo te da nam svojim letovanjem ulepšaš ove grozne dane u Beogradu", "Uopaaa! Evo nama najboljeg i najzanimljivijeg pripovedača...Ček kokice da uzmem... ", "Odličan satirični tekst koji pokazuje da i od muke čekanja na granici može da se napiše šaljiv tekst. Bravo!" "Sve je baš tako, patnja sama" , bili su samo neki od komentara ispod Dejanove objave.

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.