NIKOLA IZ UŽICA U BUDVI PLATIO RUČAK ZA DVOJE 100 EVRA: Tek da vidite koliko košta MALA LIMENKA PIVA!
Budva, Foto: RINA

PAPRENO

NIKOLA IZ UŽICA U BUDVI PLATIO RUČAK ZA DVOJE 100 EVRA: Tek da vidite koliko košta MALA LIMENKA PIVA!

Možda su baš ove paprene cene odbile veliki broj turista

Objavljeno:

Dok sa jedne strane stižu informacije da je ovogodišnja sezona na Crnogorskom primorju rekordna, drugi se žale da je broj gostiju skoro duplo manji nego prošle godine.

I dok su informacije o posećenosti različite, ono što je sigurno jesu previsoke cene u Budvi koju još nazivaju i prestonicom crnogorskom turizma. Nikola Radivojevć iz Užica je tokom jula bio na moru dva puta, prvi put u Grčkoj, a drugi put upravo u Budvi i kako kaže ostao je zatečen razlikom u cenama.

- Iznenadio sam se kad sam video da su cene na Crnogorskom primorju, naročito u Budvi duplo skuplje u odnosu na Porto Karas u Grčkoj koje važi za jedno od luksuznih mesta. Skuplje je za više od 50 procenata, tamošnji ugostitelji i milionere ostavljaju u čudu i praznih džepova, jer cu cene nenormalno visoke, kazao je za RINU Nikola.

1 / 6 Foto: RINA

On savetuje da ukoliko se odlučite na boravak u Budvi, pre ulaska u restoran se dobro presaberete kako ne bi došli u neprijatnu situaciju da nemate dovljno novca da platite račun, iako u džepovima možda nosite sasvim solidan iznos.

- Samo jedan ručak za dvoje u restoranu koštao nas je paprenih 157 evra, što je veliki udar na svačiji budžet. Takođe, ono što je poražavajuće da vi jedno malo pivo 0.33 ml platite 6 evra. Pre nego što sednete u neki objekat ili restoran, presaberite se dobro, kako ne bi ostali bez dinara i praznog novčanika posle ručka. Takođe, ako smeštaj nema obezbeđene ležaljke na plaži i to vam može biti veliki izdatak jer je cena za iznajmljivanje od 20 evra pa na više. O parkingu da ne pričam, papreno je, priča Nikola.

Kako su na moru neizbežni i prateći sadržaji, ovaj Užičanin upozorava da je i to veoma skupo. Vožnja brodićem 10 evra po osobi, letenje padobranom 100 evra, a o noćnom izlasku gde gostuju najveće zvezde suludo je i pričati. Tu vam neće biti dovoljno ni nekoliko stotina evra za noć.

Možda su baš ove paprene cene odbile veliki broj turista, koji za isti novac umesto u Crnu Goru mogu da odu i na neko egzotično ostrvo.

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.