"OVO JE SRAMOTA!" Zoran osuo paljbu po OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA, a onda je krenula POBUNA!
Tasos, Foto: Printscreen/Youtube/Tiplea Daniel

većina ga napala

"OVO JE SRAMOTA!" Zoran osuo paljbu po OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA, a onda je krenula POBUNA!

Pored grupe koja je osudila Zorana, bilo je i onih koji su se složili s njim.

Objavljeno:

Nedavna objava Zorana iz Srbije pokrenula je pravu raspravu na internetu kada je na Fejsbuku, unutar grupe namenjene ljubiteljima Grčke, podelio svoje mišljenje u vezi puteva koji vode do najlepših plaža u ovoj zemlji. Svojom idejom da se putevi trebaju asfaltirati dobio je bezbroj kritika, da je rasprava otišla u nekom drugom smeru.

Na Fejsbuk grupi "Grčka info" Zoran se požalio na ne tako idealne puteve do nekih lepših plaža u Grčkoj, u njegovom slučaju na Tasosu. Kako kaže, zna da njegove reči ništa neće promeniti, ali su neki putevi "stvarno sramota i uvreda za savremenog čoveka".

"Nalazim se prvi put na Tasosu, u Potosu i moram nešto da podelim sa vama koji ste bili na ovoj destinaciji ali i sa budućim posetiocima.

Znam da ovo neće ništa promeniti ali barem da probamo sa nekom peticijom u vezi puta do najčuvenijih plaža Marbl i Vati. Stvarno je sramota da ne mogu da izasfaltiraju onih 3,5 km kada se dolazi iz pravca Limenasa za početak.

Letovanje u Grčkoj
Letovanje u Grčkojfoto: Printscreen/Facebook

Ne bunim se ni za cene ležaljki, pića... to je njihovo legalno pravo i to je ok. Ali onakav prilaz je stvarno sramota i uvreda za savremenog čoveka", napisao je Zoran.

Njegova objava podelila je članove ove grupe i izazvala pravu raspravu. Prvo su krenuli sa napadom.

"Da probate sa peticijom? Naravno da ne treba da pipnu takve puteve nigde, ne moraju svi skriveni biseri Grčke da se unište. Čovek u svom selu nema struju, ali hoće Grčku da preuređuje. Majke mi, ovo samo definitivno čovek sa nekim 'problemima' može da izgovori," bila je oštra jedna komentatorka.

"Za mnoge je bolje da ne mrdaju od kuće"

Za ovim komentarom, sledili su još neki u sličnom stilu.

"Za mnoge je najbolje da ne mrdaju od kuće. Pa da li ste realni, na šta se sve nećete žaliti Sedi u kući ili izvoli u Italiju, tamo je sve pod konac ali ostaneš gladan i žedan a Grčkoj si sit - imaš kupus, pasulj i paradajz, suvo meso", "Mi se ovde borimo za očuvanje tradicije i prirode, takva kakva jeste. A za crveni tepih, obratite se Holivudu", glasili su dodatni komentari.

I dok se Zoran još jednom javio, te objasnio da ni sam nije za betonizaciju, već za neko manje uređenje od plaže do plaže, kako bi se autom lakše prošlo, neko mu je u komentarima objasnio zbog čega se zapravo tu nalazi mermer.

"Put koji vodi do Mermerne plaže napravljen je za prevoz mermera, tako da asfalt pod teškim kamionima ne bi izdržao ni mesec dana. U letnjim mesecima prolaze cisterne koje ga kvase kako bi ugasili prašinu", glasilo je objašnjenje zašto je put takav kakav jeste.

Pored grupe koja je osudila Zorana, bilo je i onih koji su se složili s njim.

"Grčki putevi su jedni od gorih u regiji, posebno po primorju", "U pravu ste. Evo i zašto, svi će vam prvo poturiti sliku te plaže. Pa ako je već forsiraju kao glavnu atrakciju onda treba da obezbede normalan prilaz i parking" bili su oni koji su stali na Zoranovu stranu.

Bonus video:

05:42

Isti PROIZVOD duplo VIŠA cena! Dejan Gavrilović: Grčka je OVAJ problem rešila SLEDEĆIM POTEZOM

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.