U UTORAK 25. JULA TEMPERATURA ĆE IĆI DO 40 STEPENI, A ONDA STIŽE OBRT: Prognoza za NAREDNE DANE će vas RAZOČARATI
Vrućina, Foto: Nemanja Nikolić, Aleksandra Čolić, Profimedia

VREME U SRBIJI

U UTORAK 25. JULA TEMPERATURA ĆE IĆI DO 40 STEPENI, A ONDA STIŽE OBRT: Prognoza za NAREDNE DANE će vas RAZOČARATI

U utorak će biti sunčano i vrelo, očekuje se temperatura i do 40 stepeni

Objavljeno: 12:40h

Nakon dva dana pošto su superćelijske oluje protutnjale Srbijom, usledio je povratak na visoke letnje temperature i sunčano vreme, međutim, prognoza vremena za ovu sedmicu pokazuje da nam ubrzo stižu nove nestabilnosti.

Meteorolozi “Weather2Umbrella” u vremenskoj prognozi najavljuju da će u u Srbiji u ponedeljak biti sunčano i osetno toplije.

- Duvaće umeren jugozapadni vetar. Jutarnja temperature će biti od 16 do 22 stepeni Celzijusa, a maksimalna dnevna od 34 do 37 stepeni Celzijusa. U Beogradu će u ponedeljak biti sunčano i veoma toplo, uz umeren jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura 22 stepena, a maksimalna dnevna biće 36 stepeni Celzijusa – piše “Weather2Umbrella”.

Vrelo u utorak

U utorak će biti sunčano i vrelo, očekuje se temperatura i do 40 stepeni. Krajem dana u Vojvodini, a u sredu i u ostalim predelima doći će do jakog zahlađenja sa kišom i grmljavinom, uz skretanje vetra na jak severozapadni, a biće uslova i za oluje.

Ada Ciganlija, Kupači, Leto
foto: Emilija Jovanović

U četvrtak će biti promenljivo oblačno, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. U petak i za vikend sunčano i toplije, a u nedelju će doći do novog pogoršanja vremena.

U Beogradu, sutra 25. jula, sunčano i vrelo, temperatura do 37 stepeni Celzijusa.

Samo za vikend sunčano i toplije

- Krajem dana u Beogradu se očekuje pogoršanje i jako zahlađenje sa kišom i grmljavinom, uz skretanje vetra na jak severozapadni, a biće uslova i za oluje. U sredu osetno svežije sa pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak promenljivo oblačno. U petak i za vikend sunčano i toplije. U nedelju novo pogoršanje vremena – poručuju meteorolozi.

04:02

OPASNOST PO ZDRAVLJE: BEZ OVOGA NE IZLAZITE NAPOLJE! Kardilog preoručuje mere zaštite, hidratacije i ishrane tokom letnjih vrućina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.