VUKAŠIN VAS VODI U ČORTANOVCE! Ne propustite priču o malom mestu između padina FRUŠKE GORE I DUNAVA
Foto: Promo

ne propustite

VUKAŠIN VAS VODI U ČORTANOVCE! Ne propustite priču o malom mestu između padina FRUŠKE GORE I DUNAVA

Ove nedelje Vukašin Grozdanić vodi vas u Čortanovce, mesto pored kog je prošao nemali broj puta, a opet postoje stvari koje je tek sada saznao

Objavljeno:

Gledajte emisiju "Kojekude po Srbiji" danas u 16.30 časova samo na Kurir televiziji!

Ove nedelje Vukašin Grozdanić vodi vas u Čortanovce, mesto pored kog je prošao nemali broj puta, a opet postoje stvari koje je tek sada saznao.

Sigurno ste gledali film "Varljivo leto '68", a da li znate gde se snimao taj film? Upravo tamo vas vodi ovog vikenda vaš omiljenu avanturista - na čuvenu plažu iz filma. Posetiće i čuvenu crkvu građenu u ruskom stilu, a zahvaljujući šumaru Žiki Pašiću upoznaće sve legende ovog mesta. Bilo je priča o Svetom Savi i Zmajognenom Vuku, ali i anegdota sa samog snimanja kultnog filma.

U današnjoj epizodi emisije "Kojekude po Srbiji" biće razrešena i dilema oko imena Čortanovci, a tvrdnje vašeg omiljenog avanturiste vezane za obližnje mesto Slankamen nasmejaće vas do suza.

Ne propustite još jednu uzbudljivu avanturu sa Vukašinom danas u 16.30 časova na Kurir televiziji, očekuje vas potpuno nova dimenzija mesta "Čortanovci"!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.