NEMA KRAJA NEVREMENU: Meteorolog najavio NOVI SISTEM PADAVINA iz Hrvatske i Bosne koji nam stiže VEČERAS
Kiša, Foto: Emilija Jovanović

jake padavine

NEMA KRAJA NEVREMENU: Meteorolog najavio NOVI SISTEM PADAVINA iz Hrvatske i Bosne koji nam stiže VEČERAS

Mnoge predele Srbije tokom poslepodneva i pred kraj dana pogodile su veoma snažne grmljavinske oluje sa gradom

Objavljeno:

Ove večeri veoma snažan grmljavinski sistem nalazi se iznad delova centralne Srbije, pre svega iznad delova Šumadije, doline Zapadne i Velike Morave, ali i iznad Braničevskog okruga.

U ovim napomenutim predelima ove večeri ima veoma obilnih pljuskova sa grmljavinom, uz lokalnu pojavu grada i jačeg nevremena, a grmljavinske nepogode očekuju se lokalno u ovim predelima i u narednim satima.

Ovaj olujni sistem u nastavku večeri premeštaće se prema istoku Srbije.

Istovremeno, severozapadne predele Srbije zahvatio je oblačni sistem iz Slavonije sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Pljusak
Pljusakfoto: Zorana Jeftić

Ovaj oblačni sistem u nastavku večeri premeštaće se preko Bačke, Srema, Mačve i zahvatiće i severni Banat i ovim predelima doneće obilnije pljuskove sa grmljavinom.

U nastavku večeri ovaj sistem premeštaće se i prema centralnim predelima Srbije, Kolubarskom okrugu i Šumadiji, a zahvatiće i Beograd i svim ovim predelima doneće kišu i obilnije pljuskove sa grmljavinom.

Inače, mnoge predele Srbije tokom poslepodneva i pred kraj dana pogodile su veoma snažne grmljavinske oluje sa gradom, a najkritičnija situacija bila je u zapadnim, centralnim i jugoistočnim predelima Srbije.

Bonus video:

00:52

Nevreme u Kraljevu

(Espreso / Telegraf.rs / Đorđe Đurić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.