SPASILAC GA U POSLEDNJI SEKUND IZVUKAO IZ VODE: Mladić POLOMIO NOGU na Moravi, nije poslušao UPOZORENJE
Zapadna Morava, Foto: RINA

OPREZNO

SPASILAC GA U POSLEDNJI SEKUND IZVUKAO IZ VODE: Mladić POLOMIO NOGU na Moravi, nije poslušao UPOZORENJE

Ovaj nemili događaj predstavlja još jedno upozorenje i poziv na oprez pre svega mladima i deci

Objavljeno:

Mladić koji se uprkos zabranama kupao van zone kupališta na reci Zapadnoj Moravi u Čačku doživeo je nezgodu u kojoj je zadobio prelom noge prilikom skoka.

- Mladić se kupao u blizini ustava, prišao im preblizu što je dovelo do toga da ga je voda prebacila preko ustave, a on pri padu sa druge strane doživeo prelom noge - kaže jedan od očevidaca za RINU.

Povređenog mladića je do obale izvukao prisutni spasilac. Ubrzo je na lice mesta stigla i ekipa Hitne pomoći koja je povređenog mladića prevezla na urgentno odeljenje čačanske Opšte bolnice.

- Pacijent je primljen sa prelomom podkolenice i nakon ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje - rečeno je u OB Čačak.

Inače, iako je jezero formirano pre dva dana i postavljene bove koje označavaju kupalište, sezona kupanja nije otvorena i plaža ne radi, ali je SC "Mladost" iz predostrožnosti angažovao spasilačku službu koja je prisutna na kupalištu.

Ovaj nemili događaj predstavlja još jedno upozorenje i poziv na oprez pre svega mladima i deci koja često umeju da se ogluše o sva upozorenja koja su jasno istaknuta na kupalištu kao i na usmena upozorenja spasilačke službe, a koja se odnose na zabranu skakanja sa brane i zabranu prilaska ustavama.

Bonus video: Spasavanje žene na Divčibarama

00:33

Spasavanje žene na Divčibarama

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.