OLUJA U VRBASU UMALO ODNELA PSA: Novi snimak jučerašnjeg nevremena u Vojvodini, mučenik NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO
Nevreme u Vrbasu, Foto: Printscreen/TikTok/f1ndecko

umalo odleteo

OLUJA U VRBASU UMALO ODNELA PSA: Novi snimak jučerašnjeg nevremena u Vojvodini, mučenik NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO

Srbi ne pamte ovakvo nevreme

Objavljeno:

Jučerašnji letnji i izrazito topao dan u Vojvodini prekinulo je stravično nevreme koje je bilo praćeno obilnim količinama grada.

Naime, jaki pljuskovi, grad veličine oraha, grmljavina, kao i lokalno olujni vetar nadvili su se nad zapadnobačkim okrugom u periodu oko 19 časova, i prvo pogodili Apatin, gde su napadale velike količine grada velikog kao jaje.

Jako nevreme potom se kretalo duž cele Vojvodine, te je tako pogodilo i Vrbas, koji je, sudeći po snimcima sa društvenih mreža, najjače pogođen jučerašnjim nepogodama.

Na snimku koji je objavljen danas na TikToku iz Vrbasa, vidi se neverovatan trenutak nevremena. Vetar je duvao kao da je grad strefio tornado, a jedan detalj sa snimka privukao je pažnju svima.

Naime, jedan pas uleteo je u dvorište tokom jakog vetra, koji je bio toliko jak da ga je zamalo oduvao, te je kuče jedva uspelo da utrči u dvorište i sakrije se od stravične oluje.

Na Instagram profilu juče su objavljeni jezivi prizori nevremena u Vrbasu, Kruščiću, Despotovu, Zmajevu, Srpskom Miletiću, Kuli i okolnim mestima, a jedan je posebno uznemirio korisnike.

Tako su roletne na jednoj kući doslovno "izrešetane" usled jakog grada.

Veoma snažan grmljavinski sistem prethodno se sa područja Hrvatske približio severozapadnim predelima Srbije.

Ovaj sistem premeštao se prema istoku, te se direktno obrušio na severozapadni deo Bačke, a prvi na njegovom direktnom udaru bio je Apatin i šire područje Sombora i Odžaka.

Bonus video:

00:46

Nevreme u Apatinu, pada led veličine oraha

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.