"ROĐEN SAM SA 1 TESTISOM" I "MOJI SU ČINILI ZVERSKA DELA": Ispovest MUŠKARACA iz Srbije šokirala SVE!
Muškarac sa mobilnim telefonom / Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno!

"ROĐEN SAM SA 1 TESTISOM" I "MOJI SU ČINILI ZVERSKA DELA": Ispovest MUŠKARACA iz Srbije šokirala SVE!

Sledeća priča ticala se porodične istorije, koju je familija ovog Reditora čuvala kao "zmija noge", a koja je zbog svoje surovosti i bizarnosti bila tema sablažnjavanja

Objavljeno:

Reći istinu o sebi, ponekad je teže nego slagati, te se ljudi nažalost odlučuju za takve korake u komunikaciji sa drugima, u nameri da ispadnu veći u tuđim očima ili da sebe zaštite od zadirkivanja drugara.

Sakrivanje istine, odnosno "Ćuti, da ne čuje selo" bila je tema rasprave na srpskom Reditu, gde su korisnici međusobno iznosili tajne, kako lične, tako i one porodične, o kojima se generacijama ćuti i pripoveda tek kada se malo popije ili nakon nekoliko godina od smrti aktera.

"Da li ste nekada izmislili nešto o sebi, ili sakrili nešto bitno? Da li znate za neki interesantan primer iz vašeg okruženja? Često pomislim kako bih na poslu drugačije predstavio svoj privatni život da mogu da vratim vreme. Živim na pet minuta od posla, što je sjajno, ali mi ne ide u prilog to što me stalno cimaju zbog toga. Bilo je pitanje na askreddit na neku sličnu temu. Sećam se jednog komentara, lik je napisao da na poslu priča kako je oženjen i ima decu, a zapravo nema nikoga. Na taj način može više da izostaje sa posla, ima bolji status, itd.", glasilo je pitanje ovog momka, nakon čega su usledili odgovori koji su u najmanju ruku, bili iznenađujući.

Prvi mladić koji se oglasio, opisao je svoje iskustvo sa laganjem drugara u osnovnoj školi, a ticalo se tada popularne igrice.

"Roditelji nisu hteli da me vode na Yugioh turnir u prvom razredu, ja ispričao drugarima da sam bio i ne samo to, već i da sam pobedio. U petom razredu sam skupio hrabrosti da kažem drugarima da nisam ni otišao...."

Dečak, Tinejdžer, Silovanje, Zlostavljanje, Seksualno zlostavljanje, Depresija, Tuga, Nasilje, Dete, Pedofilija
foto: Profimedia

"Rođen sam sa jednim testisom"

A onda je usledilo priznanje koje je podstaklo još jednog mladića sa sličnim problemom da se obrati Reditorima. Naime, kako je napisao ovaj muškarac iz Srbije, rođen je samo sa jednim testisom.

"Rođen sam sa samo jednim testisom. Većina ne bi ni razmišljala o tome i samo bi automatski mislili da svi imaju dva. Zapravo mi je bila prednost u osnovnoj, tad su išli okolo i klepali druge dečake u jaja, al pošto meni fali jedno manja je meta i ima višak mesta da se izbegne udarac. Jedino se pitam šta će biti kad budem imao devojku i skonta da fali par delova. A i gratis se i malko brinem jer ću raditi kao radiološki tehničar, drugi muškarci bar rezervu imaju za svaki slučaj. Osim toga, poprilično sam iskren o svemu, neki bi verovatno rekli i previše, al mene boli jaje, neću sigurno ići okolo i lagati o sebi da bih ukrasio svoj imidž.", napisao je on, na šta se nadovezao drugi Reditor sa sličnom pričom.

Influenser obesmislio Instagram: Kada je saopštio pratiocima da je sve bio projekat, ostali su u šoku

"E iz tog razloga sam ja u osmom razredu išao na operaciju ugradnje veštačkog testisa. Pored estetske, tu je i uloga da spreči uvrtanje postojećeg. Bar su mi tako davnih dana rekli u Tiršovoj.", glasila je njegova ispovest, na koju se nastavio ponvo muškarac koji je i pokrenuo temu razgovora o testisima svojom ispovesti.

""Ozbiljno? Mislim ja sam ovako već 20. godina, nisam do sad imao probleme nikakve.". rekao je on.

U sledećem odgovru na istu temu, drugi reditor s testisom manjka, objasnio je zbog čega je to uradio.

"Verovatno ne bih ni ja imao probleme, ali kad mi je rečeno da postoji mogućnost uvrtanja ja nisam hteo da rizikujem i otišao na operaciju. Izašao sam sutradan iz bolnice, iako sam realno mogao istog dana. Raspitaj se malo kod stručnjaka oko ovog "problema" pa odluči.", pojasnio je on.

"Moji su činili zverska dela"

Sledeća priča ticala se porodične istorije, koju je familija ovog Reditora čuvala kao "zmija noge", a koja je zbog svoje surovosti i bizarnosti bila tema sablažnjavanja.

""Pradeda i njegova braća sa očeve strane su bili teške komunjare i posle rata su lovili i ubijali prvenstveno četnike ali i muslimane hadžare, ustaše i ostale neistomišljenike po celoj regiji Usore (Doboj, Teslic, Tešanj...). Takođe su bili veoma brutalni u svojim metodama. Čuo sam priče da je jedan od njih otišao na slavu čoveku i izbo ga nožem pred slavskim stolom dok je drugi našao četnika kako se krije u nekoj pećini i živog ga na ražnju ispekao. Nekad se naježim kad pomislim da njihovo prezime imam. Ovo se priča strogo unutar porodice, a svima ostalima kažemo da nisu učestvovali u ratu, tj. da su bili obični seljaci.", napisao je on na kraju svoje ispovesti.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.