OGLASILI SE IZ RTS-A POVODOM ODLASKA JOVANA MEMEDOVIĆA SA TE TELEVIZIJE: Evo šta su poručili!
Jovan Memedović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OBRATITE PAŽNJU!

OGLASILI SE IZ RTS-A POVODOM ODLASKA JOVANA MEMEDOVIĆA SA TE TELEVIZIJE: Evo šta su poručili!

Kolegijum Radio-televizije Srbije obaveštava javnost da emisije Sasvim prirodno i kviz Potera ostaju na programima RTS-a sa Memedovićem kao zaštitnim licem koje su angažovale izvršne produkcije

Objavljeno: 16:51h

Oglasila se Radio-televizija Srbije zbog odlaska Jovana Memedovića. RTS izražava žaljenje zbog toga što je Jovan Memedović posle više od 30 godina prekinuo radni odnos. Saopštenje RTS-a prenosimo celini:

Radio-televizija Srbije izražava žaljenje zbog toga što je Jovan Memedović, jedan od najistaknutijih novinara i TV lica koji je doprineo ugledu RTS-a, posle više od 30 godina prekinuo radni odnos.

Jovan Memedović
Jovan Memedovićfoto: Printscreen/RTS Prikazuje

Njegov odlazak je posledica Etičkog kodeksa koji je Upravni odbor usvojio, uprkos osporavanju stručnih službi RTS-a jer su pojedine odredbe u suprotnosti sa zakonima i programskim interesima javnog medijskog servisa, čime se urušava status i nanosi šteta našoj kući.

Kolegijum Radio-televizije Srbije obaveštava javnost da emisije Sasvim prirodno i kviz Potera ostaju na programima RTS-a sa Memedovićem kao zaštitnim licem koje su angažovale izvršne produkcije.

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.