"ZA GODINU IZGUBILA OCA, MAJKU I SESTRU": Lola iz Raške po DRUGI PUT sprečila ISTU ŽENU da se BACI POD VOZ!
Lola Puzović, Foto: Printskrin/a1tv.net

Neverovatan podvig

"ZA GODINU IZGUBILA OCA, MAJKU I SESTRU": Lola iz Raške po DRUGI PUT sprečila ISTU ŽENU da se BACI POD VOZ!

Lola je još jednom uspela da spreči namučenu ženu da okonča svoj život

Objavljeno:

Lola Puzović iz Raške se po drugi put našla u situaciji da istu ženu odvraća od ideje da sebi oduzme život.

Pre pet meseci je žena prvi put na pruzi Kraljevo-Raška pokušala samoubistvo, tada je Lola zaustavila voz. Pre nekoliko dana, dogodila se slična situacija.

"Po drugi put smo ovde, nažalost istim slučajem. Žena koja je već jednom htela da izvrši samoubistvo došla je pre mesec dana ispred moje kuće. Ja sam kosila, nisam je primetila. Prolaznik koji se našao tu me je uhvatio za ruku i rekao mi da žena ide u pravcu voza koji se u tom trenutku njoj približavao", rekla je Lola Puzović za A1.

Lola Puzović
Lola Puzovićfoto: Printskrin/a1tv.net

Ona dodaje da je nakon toga prišla ženi i ubedila je da siđe sa pruge. Uvela je u svoju kuću, koja se nalazi u neposrednoj blizini, zatim je pozvala hitnu pomoć. Iz razgovora sa njom zaključila je da žena ima mnogo privatnih problema.

"Nisam je lično poznavala, kad sam je zagrlila videla sam da je jako namučena žena. Mislim da je psihički bolesna. Kako čujem za godinu dana izgubila je oca, majku i sestru. Na njenu nesreću muž je ostavio sa dvoje maloletne dece. Niko ne radi, siromaštvo je veliko", dodala je Lola.

Da podsetimo, vest je o tragediji koja je pre nekoliko meseci sprečena na pruzi Kraljevo-Raška, kada je mašinovođa u poslednjem trenutku zaustavio voz ispred mlade žene koja je sebi pokušala da oduzme život.

Bonus video:

01:10

SEKTOLOG UPOZORAVA! Podsetio na NAJSUROVIJE samoubistvo, a jedan detalj NIJE POZNAT JAVNOSTI: Oni veruju da tako idu bliže satani!

(Espreso / A1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.