POČINJE REKONSTRUKCIJA DELA OŠ "VLADISLAV RIBNIKAR": Ministar Blagojević pomenuo i MEMORIJALNI CENTAR
Marko Blagojević, Foto: Printscreen/RTS

rekonstrukcija škole

POČINJE REKONSTRUKCIJA DELA OŠ "VLADISLAV RIBNIKAR": Ministar Blagojević pomenuo i MEMORIJALNI CENTAR

U školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja je 13-godišnji učenik ubio osmoro školskih drugova i radnika obezbeđenja, dok je jedna devojčica naknadno preminula od nanetih povreda

Objavljeno:

Rekonstrukcija dela objekta beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" počinje danas i radovi će trajati sve do početka školske godine.

U pitanju su radovi na adaptaciji i saniciji enterijera dela objekta škole sa ulazom iz Ulice Svetozara Markovića, moguće izvesti do 1. septembra.

Ministar za javna ulaganja Marko Blagojević rekao je za RTS da je škola potvrdila da u tom delu ima mesta za sve učenike i da će do 1. septembra biti urađeno sve što je neophodno kako bi deca počela da pohađaju nastavu u jednom pristojnom, čistom objektu.

OŠ Vladislav Ribnikar
OŠ Vladislav Ribnikarfoto: Nemanja Nikolić

Memorijalni centar je, kako napominje, predmet razgovora i biće urađeno ono što bude ishod tih razgovora, i dodao da ono što je izvesno jeste da će memorijal biti napravljen, a o tome kako će izgledati i samom konceptu ključnu reč će dati porodice žrtava.

U školi"Vladislav Ribnikar" 3. maja je 13-godišnji učenik ubio osmoro školskih drugova i radnika obezbeđenja, dok je jedna devojčica naknadno preminula od nanetih povreda.

Bonus video:

01:22

Čistačica OŠ Vladislav Ribnikar svedoči o poseti predsednika Vučića

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.