PUSTO OSTRVO U CENTRU BEOGRADA? Nova epizoda emisije "Kojekude po Srbiji" otkriva najuzbudljivije priče o Dunavu
Foto: Promo

KURIR TV

PUSTO OSTRVO U CENTRU BEOGRADA? Nova epizoda emisije "Kojekude po Srbiji" otkriva najuzbudljivije priče o Dunavu

Nema sumnje da vas očekuje još jedna uzbudljiva epizoda emisije "Kojekude po Srbiji"

Objavljeno:

Sve o reci Dunav, Ratnom ostrvu, ali i centru "Mali Dunav" koji se nalazi u Vinči otkriće Vukašin danas u 16.30 časova na Kurir televiziji. Ostvariće san mnogih i provešće dan na pustom ostrvu koje se nalazi u samom centru Beograda. Otkriće sav potencijal čuvenog ostrva koji se prostire na 588 km, a koje nažalost propada i zatrpano je raznim otpadnim vodama i đubretom. Biće prilike da se čuju od raznih sagovornika i priče o čuvenoj reci, kao i kako se nekada davnih sedamdesetih godina kampovalo pored Dunava.

Ovog puta bila je reči i o centru "Mali Dunav" koji se nalazi u Vinči gde su profesori, studenti, naučnici i istraživači Poljoprivrednog fakulteta napravili od "Šugavca", zagađenog potoka koji su lokalci tako nazvali, pravu malu prirodnu oazu. Svojim zalaganjem i znanjem su dokazali da Dunav u našem toku može da bude ponos svih nas, a Vukašinu su i otkrili da li postoji šansa da i u našem toku Dunav bude čist.

Nema sumnje da vas očekuje još jedna uzbudljiva epizoda emisije "Kojekude po Srbiji" te ne propustite još jednu uzbudljivu avanturu Vukašina danas u 16.30 časova samo na Kurir televiziji!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.