KURIR TELEVIZIJA NAJGLEDANIJA KABLOVSKA TELEVIZIJA
Foto: Promo

PROMO

KURIR TELEVIZIJA NAJGLEDANIJA KABLOVSKA TELEVIZIJA

U ciljnoj grupi od 18 do 50 godina Kurir televizija je prestigla čak tri stanice s nacionalnom pokrivenosti i zabeležila udeo u gledanosti od 3,05% na dnevnom nivou, gde nas je pratilo preko 650.000 gledalaca

Objavljeno:

U susret trećem rođendanu Kurir televizija beleži sjajne rezultate i tokom prethodnog vikenda bila je najgledanija kablovska televizija - ispred čak tri stanice s nacionalnom pokrivenošću (B92, Happy TV, RTS 2), prema zvaničnim podacima o merenju agencije Nielsen

Za samo tri godine emitovanja Kurir televizija je uspela da se pozicionira kao najgledanija kablovska televizija na mrežama na kojima je dostupna, a u petak, 23. juna, bila je gledanija od svih kablovskih kanala na teritoriji Srbije i na total populaciji i u ciljnoj grupi gledalaca od 18 do 50 godina.

U ciljnoj grupi od 18 do 50 godina Kurir televizija je prestigla čak tri stanice s nacionalnom pokrivenosti i zabeležila udeo u gledanosti od 3,05% na dnevnom nivou, gde nas je pratilo preko 650.000 gledalaca.

Kurir TV
foto: Promo

Ovaj uspeh rezultat je snage brenda Kurir, čiji tim svakog radnog dana proizvede više od devet sati originalnog programa, sa najaktuelnijim informativnim programom, mnogo zabavnog i porodičnog sadržaja, kao i omiljenim serijskim i filmskim ostvarenjima.

Kurir televizija od prvog dana svoj sadržaj kroji prema potrebama i željama gledalaca, nastojeći da ide u korak sa svetskim trendovima. Karakterišu nas veliki broj originalnih TV formata, pa se u informativnom segmentu izdvajaju Brze vesti, Popodnevni, Centralni i Večernji dnevnik, jutarnji program Redakcija, Usijanje, Crna hronika i Crveni karton, a u zabavnom: Puls Srbije, kulinarski šou Majke i snajke, Rašina kuhinja, dIvan show, Pusti brigu, Sceniranje, Realna priča, Kojekude po Srbiji, kviz Mozaik i serijski program s nekim od najgledanijih kinematografskih naslova.

Nastavićemo i tokom leta, da shodno željama publike, držimo visoki kvalitet kada je u pitanju naš TV sadržaj i s obzirom na uzlazni trend u rezultatima, na svaki način ćemo se truditi da opravdamo ukazano poverenje i titulu najgledanije kablovske televizije.

Kurir televizija dostupna je na kanalu broj osam za korisnike MTS IPTV i kablovskog sistema Supernova na teritoriji Srbije, kao i u okviru ponude m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i platforme GO4YU u dijaspori. Hvala vam što birate da nas gledate!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.