TIJANA ČUVA 4 KRAVE I NAJMLAĐA JE PASTIRICA: Rasplakala je CELU SRBIJU zbog SVOJE JEDINE ŽELJE! (VIDEO)
Mala Tijana, Foto: Printscreen/TV Prva

bravo!

TIJANA ČUVA 4 KRAVE I NAJMLAĐA JE PASTIRICA: Rasplakala je CELU SRBIJU zbog SVOJE JEDINE ŽELJE! (VIDEO)

Ovo je pastirica o kojoj priča Srbija

Objavljeno:

"Rumenka, Tomka, Milka i Ruška! Ja sam Tijana Babić i imam četiri krave", stidljivo je pred kamerama, kao da će zaplakati, devetogodišnji devojčurak nabrojao ponos svoga domaćinstva ne zaboravljajući ni najslađi podmladak - tele Gumerang.

Tijana ima samo 9 godina, ali odavno zna šta su dužnost i odgovornost. Već dve godine ona se brine o svom stadu i vodi ga na ispašu i do dva kilometra od kuće i po suncu i po kiši, i po žegi i hladnoći..

Mala Tijana
Mala Tijanafoto: Printscreen/TV Prva

Priča o jednoj od najmlađih pastirica u Srbiji stiže iz sela Jelakci. U domaćinstvu, u kojem živi s roditeljima, bratom, babom i dedom, pored četiri krave imaju i 20 ovaca.

Tijana vodi krave na ispašu
Tijana vodi krave na ispašufoto: Printscreen/TV Prva

Tijana je vredna, odličan đak a do škole putuje čak 8 kilometara u jednom smeru, školskim kombijem. Nema posla koji ona ne zna, pa sa bratom, kako kaže njen tata Srećko, ide barabar i u maline i na svako mesto gde treba.

@prvatelevizija Upoznajte pastiricu Tijanu Babić. ❤️ Devetogodišnja Tijana svakodnevno vodi krave dva kilometra od kuće do pašnjaka. #fyp #foryou #pastirica #tvprva #prvatv #150minuta #emisija #tiktok #tiktoksrbija ♬ original sound - Prvatelevizija

Tijanin život bitno se razlikuje od života njenih gradskih vršnjaka, njene dužnosti su mnogo drugačije i zahtevnije jer posla na selu uvek ima.

Iako joj je samo 9 godina, malena pastirica već sada zna šta će biti kad poraste - policajka!

(Espreso / Tik Tok / TV Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.