ĐOKOVIĆ POTVRDIO DOMINACIJU: Zbog čega pojedini osporavaju Novaka iako je pokazao da je najbolji svetski teniser?
Foto: Promo

usijanje

ĐOKOVIĆ POTVRDIO DOMINACIJU: Zbog čega pojedini osporavaju Novaka iako je pokazao da je najbolji svetski teniser?

Titulom u Parizu zaradio je ukupno 2.300.000 evra, a ostavio je sebi šansu da prvi put u karijeri osvoji sva četiri turnira u jednoj sezoni i zvanično postane GOAT

Objavljeno:

Novak Đoković je pobedom u finalu otvorenog prvenstva u Francuskoj osvojio treću titulu u Parizu, ukupno 23. grend slem titulu i upisao se u tenisku večnost. Pobedom nad norveškim teniserom Kasperom Rudom oborio je još nekoliko rekorda. Postao je najstariji osvajač Roland Garosa svih vremena, postao je prvi teniser ikada koji je na svakom grend slemu slavio titulu najmanje 3 puta, a od danas je ponovo svetski broj 1 na ATP listi gde je započeo 388 nedelju.

Titulom u Parizu zaradio je ukupno 2.300.000 evra, a ostavio je sebi šansu da prvi put u karijeri osvoji sva četiri turnira u jednoj sezoni i zvanično postane GOAT.

Uprkos svemu, od samog početka profesionalne karijere svaki uspeh srpskog tenisera je osporavan. Počelo je sa tim da je izazivao njihove heroje Nadala i Federera, nisu ga voleli jer je dobijao duge i naporne mečeve, optuživali ga da gura lopticu umesto da je udara, da uzima previše medicinskih tajm-auta jer lažira povrede, ali i da pije "misteriozne" tečnosti, a išlo se čak i do toga da se u javnosti zagovaralo da se menjaju teniska pravila jer Đoković iznuruje protivnike.

Ipak Đoković je na terenu pokazao da je najbolji, a ukolilo je neko zaista i sumnjao tražeći izgovore da nije tako, definitivno mu ne preostaje ništa nego da prizna da je pogrešio.

Gledajte u "Usijanju" večeras zbog čega pojedini uprkos rezultatima osporavaju Novaka Đokovića i kome smeta što u većini sportova Srbi ostvaruju najbolje rezultate?

Koje su granice Novaka Đokovića?

Gosti Usijanja

Dejan Anđus- novinar

Dejan Kojić - teniski trener

urednik i voditelj: Jelena Pejović

INSERTER:

ĐOKOVIĆ POTVRDIO DOMINACIJU: Zbog čega pojedini osporavaju Đokovića iako je pokazao da je najbolji svetski teniser ikada?

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.