VELIKO SRCE MATURANATA IZ VLASOTINCA: Pomogli lečenje devojčice Anastasije
Anastasija Spasić, Foto: Foto: Humanitarna fondacija Pokreni život

HUMANITARNA AKCIJA

VELIKO SRCE MATURANATA IZ VLASOTINCA: Pomogli lečenje devojčice Anastasije

I zaista imaju, jer su osim kulture, vaspitanja, školskih znanja u sebi izgradili i humanost vrednu divljenja, zaključila je Ivana Stanković, nastavnica srpskog jezika

Objavljeno:

Učenici osmog razreda Osnove škole "8. oktobar" iz Vlasotinca proslavili su u subotu svoje drugarsko veče. Bili su veseli, nasmejani, srećni, ali i pokazali humanost. Naime, mali maturanti su deo novca, namenjenog za poklone odeljenjskim starešinama, uplatili kao pomoć njihovoj sugrađanki, devojčici Anastasiji Spasić, koja je na lečenju u Turskoj, prenosi Jugmedia.

Mali maturanti pokazali su veliko srce.

- Naši učenici uputili su svojim odeljenjskim starešinama,nastavnicima, učiteljima, kao i direktorki, pomoćnici direktora, pedagogu i psihologu škole divne reči zahvalnosti i učinili ih ponosnim. Međutim, mi odeljenjske starešine – Jelena, Jasmina, Sretko i ja, najponosniji smo zbog njihovog humanog gesta. Naši mali maturanti pokazali su veliko srce i uplatili novac našoj dragoj sugrađanki, divnoj devojčici Anastasiji Spasić. Na jednoj od majica naših osmaka pisalo je: "Nemamo potencijal za futur". Nastavnik istorije sinoć im je s pravom rekao: "Imate potencijal za futur" - rekla je za Jugmediu Ivana Stanković, jedan od razrednih starešina.

I zaista imaju, jer su osim kulture, vaspitanja, školskih znanja u sebi izgradili i humanost vrednu divljenja, zaključila je Ivana Stanković, nastavnica srpskog jezika.

(Espreso/Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.