USPEŠNA ORGANIZACIJA SK "SPARTAK"! Održano 2. po redu OTVORENO PRVENSTVO KLUBA PIŠTOLJEM VELIKOG KALIBRA!
Medalja, Foto: Subotica živi

fenomenalni rezultati

USPEŠNA ORGANIZACIJA SK "SPARTAK"! Održano 2. po redu OTVORENO PRVENSTVO KLUBA PIŠTOLJEM VELIKOG KALIBRA!

Drugo po redu Otvoreno Prvenstvo kluba pištoljem velikog kalibra održano je u subotu na gradskom strelištu

Objavljeno:

U Gradu sporta, svaki dan je u znaku neke sportske aktivnosti, prvenstva ili turnira, a pogotovo vikendom! Protekli vikend u Subotici obeležio je Streljački klub “Spartak” koji pored fenomenalnih rezultata ostvarenih na Prvenstvu države, uspešno organizuje i sopstvene turnire koji su iz godine u godinu sve posećeniji!

Drugo po redu Otvoreno Prvenstvo kluba pištoljem velikog kalibra održano je u subotu na gradskom strelištu. Broj zainteresovanih za učešće na turniru se svake godine povećava, što je i više nego dobar pokazatelj da će ovaj sport nastaviti da dominira i u godinama koje su pred nama. S obzirom da je turnir otvorenog tima, ovo je bila i sjajna prilika da se građani na licu mesta upoznaju sa odgovornim rukovanjem oružja, uz strogi nadzor sudija. Turnir je održan u više kategorija i to u kategoriji takmičara, dama, rekreativaca, kao i ekipno dame, ekipno rekreativci i ekipno takmičari.

1 / 14 Foto: Subotica živi

U kategoriji takmičara, prvo mesto osvojio je Norbert Garajski iz Zrenjanina, drugo mesto Siniša Stevanović iz TRB Bijeljine i treće mesto Stevo Radošević iz kluba Kometa Vršac. U kategoriji rekreativaca, prvo mesto osvojio je Vaso Vulović, drugo mesto Novak Savić i treće mesto Borislav Babić. U kategoriji dama, prvo mesto osvojila je Kristina Lisinac, drugo mesto Ivana Knapik iz SK “Spartak” i treće mesto Slobodanka Milošev. U kategoriji ekipno - takmičari, prvo mesto osvojila je grupa SK “Spartak” u sastavu Aleksandar Kovač, Ranko Čuljković i Branko Bajić, drugo mesto grupa Univerzal M u sastavu Srđan Milović, Dragan Tadić i Atila Nogradi, a treće mesto osvojila je ekipa TRB 1 u sastavu Branislav Dragičević, Siniša Stevanović i Lazar Zinaja. U kategoriji ekipno rekreativci, prvo mesto osvojila je grupa Bracike, u sastavu Miroslav Čavić, Nenad Maksić i Simo Vila, drugo mesto grupa SABČ - TIM u sastavu Goran Stančulov, Mladen Perić i Andraš Kalapoš, dok je treće mesto osvojila grupa Sivi Soko, u sastavu Dimitrije Todorović, Stefan Franzer i Nikola Brkljač. U kategoriji ekipno dame, prvo mesto osvojila je grupa TRB - 3 u sastavu Suzana Stevanović, Tijana Zekić i Marijana Aleksić, drugo mesto grupa Artemida u sastavu Sanja Milošev, Slobodanka Milošev i Kristina Lisinac, dok je treće mesto osvojila ekipa Black Panters u sastavu Jovana Jovanoski, Nataša Božić i Ivana Knapik.

Nakon takmičenja usledilo je i tradicionalno druženje, uz naravno dobru hranu, dobru muziku i još bolje raspoloženje!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.